Social Media

Sieraden van Brandfield


Als je net zoals ik veel blogs volgt, ben je de naam Brandfield vast al eens tegengekomen. Dit is een online webshop, met een fysieke winkel in Groningen, die voornamelijk sieraden en accessoires verkopen. Veel mooie items heb ik al voorbij zien komen, en vandaag wilde ik graag mijn favorieten van deze webshop met jullie delen!

Een van mijn favorieten is de Nathalie Small ring van Buddha to Buddha. Nu moet ik echt eerlijk bekennen dat ik deze sieraden een aantal jaar geleden echt helemaal niet mooi vond, maar nu vind ik een kleinere subtiele ring van dit merk wel erg mooi.


Daarnaast vind ik de Cluse horloges ook ontzettend mooi. Onlangs heb ik er een mogen ontvangen, die je hierboven kunt zien. Deze horloges zijn ook te koop bij Brandfield, en stiekem zou ik er nog veel meer willen. Je hebt zoveel keus, dat het bijna te lastig is om er maar één uit te kiezen. Zelf zou ik nog heel graag een compleet zilveren versie van de Cluse horloges willen hebben. Prachtig!

De laatste tijd ben ik sowieso een beetje geobsedeerd door horloges, ik vind het echt een must voor elke outfit. Ik draag dan ook elke dag een horloge, en zou echt niet meer zonder kunnen. Naast Cluse horloges, heeft Brandfield ook nog andere mooie merken zoals Kapten & Son en Rosefield. Beide ook prachtige merken waar ik nog graag een keer een horloge van zou willen hebben.

Wat heel fijn is aan Branfield, is dat de verzendkosten vanaf €50,- gratis zijn, en dat je bestelling meestal de volgende dag bezorgd wordt. Zelf ben ik altijd ontzettend nieuwsgierig als ik iets nieuws heb besteld, en kan dan niet wachten tot het binnenkomt. Ook kun je je bestelling gratis retourneren als het niet bevalt, ook erg handig. Ze verkopen prachtige sieraden en accessoires, dus het is zeker een kijkje waard of het nu voor jezelf is of als cadeau voor iemand anders!

Dit artikel is in samenwerking met Brandfield.nl.

4 comments

  1. Wauw, wat een mooie horloge! Sinds dat ik horloges ben beginnen te dragen ben ik er ook helemaal gek van. Er zijn zoveel leuke merken en modellen te vinden. Dit merk kende ik wel nog niet maar echt heel erg mooi.

    Naomi

    ReplyDelete
  2. Brandfield vind ik een hele fijne site. Ik heb er ook een aantal sieraden gekocht. Een cluse horloge staat nog hoog op mijn wishlist.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD