Social Media

Sport update + shoplog


Mensen die mij goed kennen, weten dat ik geen sportfanaat ben. Vroeger heb ik vanaf mijn vijfde tot mijn twaalfde klassiek ballet gedaan, maar hierna heb ik niet veel andere sporten meer geprobeerd. Ik hou niet zo van sporten (behalve dans), en ik heb na ballet nog maar vrij weinig gedaan. Wel heb ik ongeveer anderhalf jaar stijldansen gedaan, en hierna heb ik nog een paar maandjes een sportschoolabonnement gehad. Hier deed ik jammer genoeg maar weinig mee, maar onlangs heb ik besloten toch maar weer te gaan sporten.


Ik heb besloten om weer te gaan sporten, omdat ik toch graag wat gezonder wil leven. Ik vind dat ik zelf al best gezond eet, hoewel ik af en toe ook nog lekker van ongezonde dingen kan genieten. Maar door het studentenleven en het lid zijn van een dispuut, drink ik regelmatig alcohol wat natuurlijk niet het best is voor je lichaam. Ik probeer het te beperken, en daarom drink ik op veel andere gelegenheden geen alcohol.

Toch wil ik graag gaan sporten, om gezonder te leven en een wat strakker lichaam te krijgen. Of dit gaat lukken weet ik niet, maar ik wil toch graag proberen om zeker één keer in de week te sporten bij de sportschool. Het liefst wil ik vaker gaan, maar dit hangt echt af van hoe druk ik ben. 


Omdat ik een aantal weken geleden een sportschoolabonnement heb afgesloten, vond ik het ook wel leuk om wat sportkleding aan te schaffen. Dit had ik ook wel nodig, aangezien ik dit bijna niet had. Sportschoenen had ik niet per se nodig, maar ach, altijd leuk om te kopen, toch? Van Adidas heb ik lichtgrijze met witte sneakers gekocht. Sneakers had ik al wel, maar ik vond het leuk om een paar voor het sporten te kopen. Ik vind deze wel leuk en 'fris' door de kleuren. Ik heb maat 36, mocht je je dat afvragen :).

  
Shirts om in te sporten had ik ook niet echt, en hoewel je op zichs wel kunt sporten in normale shirts vond ik het wel erg leuk om een Adidas shirt aan te schaffen. Ik vind dit shirt erg leuk en besloot 'm toch te bestellen ondanks dat ik 'm best prijzig vind (€30,-). Als laatst kocht ik nog een sportlegging. Deze sportlegging is van katoen, en ik weet daarom ook niet of 'ie echt geschikt is om in te sporten. Ik heb al een sportlegging van een gladde stof, en ik weet niet of deze fijn is...? Ik heb 'm voornamelijk in mijn winkelmandje gedaan omdat ik hij me wel fijn leek zitten, en als ik 'm niet voor sporten ga gebruiken draag ik 'm lekker thuis. 

Het enige waar ik nog naar opzoek ben, is een sport-bh. Hier heb ik nogal moeite mee, aangezien ik geen sport-bh's pas met één maat, zoals bijvoorbeeld M. Mijn omtrek is hier namelijk te smal voor en mijn borsten zijn te groot. Ik ben dus op zoek naar een sport-bh met normale bh maten, maar helaas zijn de grotere maten vaak snel uitverkocht of lijken het oma bh's, haha. Ook wil ik er geen kapitalen aan uitgeven, dus als je tips hebt zijn deze van harte welkom!

In wat voor kleren sporten jullie altijd?

3 comments

 1. ah wat een mooie items! Ik wil ook graag weer gaan sporten, ook gezonder natuurlijk maar ook eventjes een ontspan momentje waar je energie van krijgt!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Leuke items heb je uitgezocht! En misschien sportbh's van H&M? Ik vind ze heel fijn in ieder geval!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zou kunnen! Bij mij is het probleem alleen dat ik zo'n sportbh in één maat (zoals bijvoorbeeld M) niet pas... Maar ik heb er nu een van de Hunkemöller! :)

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD