Social Media

Turks marmer iPhone hoesje


Hoewel het misschien een beetje standaard is, vind ik marmer prints toch wel erg leuk op dit moment. Je ziet het echt overal: op notitieboekjes, als tafeltjes en ook op telefoonhoesjes. Zelf heb ik al een wit marmeren hoesje voor mijn iPhone 6, maar ik vind dit hoesje toch wat minder mooi staan bij een zwarte telefoon. Daarom besloot ik een ander marmer hoesje te bestellen, namelijk deze!


Van Caseapp mocht ik een hoesje bestellen, en na even zoeken kwam ik toch op dit hoesje 'Turks marmer' uit. Ze hebben echt ontzettend leuke prints, maar mocht je een andere print op internet vinden, kun je deze ook laten drukken op je telefoonhoesje. Ik vond deze print erg mooi, het groen in combinatie met het zwart vond ik wel apart.


Het is een hard case, en het hoesje is glanzend (je kunt namelijk ook voor mat kiezen). Ik vind het altijd leuk om verschillende hoesjes voor mijn telefoon te hebben, zodat ik ze kan afwisselen. Groen is misschien niet de meest makkelijke kleur om te combineren, maar aangezien ik toch meestal neutrale kleuren draag, vond ik het wel een leuke accessoire. 


Ik heb al meerdere Caseapp hoesjes mogen ontvangen, en ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit. Ze blijven lang mooi, en je kunt ze ook zelf ontwerpen. Dit maakt het ook een perfect cadeau om aan iemand te geven, aangezien je ook foto's kunt gebruiken of er tekst aan toe kunt voegen. Ze zijn wat prijzig, namelijk €29,-, maar omdat ze zo lang mooi blijven kan ik ze wel aanraden. Ik heb er namelijk één die er nog prima uitziet, en die ik toch alweer bijna een jaar heb en bijna dagelijks om mijn telefoon had. Ik ben in ieder geval fan!

Dit artikel is in samenwerking met Caseapp.

8 comments

 1. Wat een mooie kleur zeg! I love marble! x

  ReplyDelete
 2. Wist niet dat dat Turks marmer heet! Dacht gewoon donker marmer :P maar wel echt super mooi :D

  ReplyDelete
 3. Oh heel erg mooi dit eg vooral met dat blauw/groen achtige klerutje er door heen!

  ReplyDelete
 4. Oeeh dit hoesje is heel mooi <3 xx

  ReplyDelete
 5. Ik vind dit soort marmerprint best chic staan! Mooi, met dat groen.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD