Social Media

Zinzi sieraden


Ik hou ervan om ringen te dragen, en dan het liefst zilver. Niet alleen de kleur zilver, maar ook draag ik graag 925 zilveren sieraden, omdat ik ze graag om hou als ik mijn handen was of als ik bijvoorbeeld ga douchen. Al zo vaak heb ik gehad dat ik onder de douche sprong met 'neppe' sieraden, en die verkleuren natuurlijk snel als ze in aanraking komen met water. Ik had al twee ringen van Zinzi, maar omdat ik een ring was kwijtgeraakt besloot ik een bestelling te plaatsen. Vandaag laat ik mijn aankoopjes aan jullie zien!
Ik kreeg meteen een grote bestelling binnen met een magazine, leuke cadeauverpakkingen en natuurlijk de sieraden die ik besteld had. Ik kreeg cadeautasjes, een stoffen zakje met daarin een armband en nog twee doosjes voor ringen. Van deze spulletjes word ik altijd al enthousiast! Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van roze, maar de cadeauverpakkingen zijn wel ontzettend schattig! Super leuk als je iemand een cadeau geeft van Zinzi, dan heb je meteen een leuke verpakking erbij.

Ik bestelde drie ringen: twee knuckle ringen, en een gewone ring. Een knuckle ring is trouwens een ring die je boven de knokkel van je vinger draagt. Een van die knuckle ringen was ik kwijtgeraakt, en omdat ik deze altijd om heb besloot ik 'm opnieuw te bestellen. Het zijn hele simpele ringetjes, maar ik wilde ze wel graag even met jullie delen.


Deze knuckle ring had ik al, maar ik heb 'm dus opnieuw besteld. Het is een hele simpele, gladde ring, zonder steentjes of patroontjes. Deze kost €19,95.


Dit is de gewone ring die ik bestelde, een met een 'diamantje'. Normaal hou ik totaal niet van 'bling bling' en glinsterende sieraden, maar ik vond deze ring wel mooi en subtiel. Niet too much. Deze ring kost €29,95.

  
En dan de laatste ring: weer een knuckle ring. Deze vind ik erg leuk, en is iets minder simpel dan de andere twee ringen. Knuckle ringen vind ik sowieso erg leuk staan, het is weer eens wat anders dan een gewone ring. Deze ring kost €29,95.Hierboven draag ik alle drie de ringen, om jullie even een beeld te geven hoe ik ze graag draag. Ik heb helaas niet de mooiste vingers haha, maar ik vind het wel leuk om deze ringen zo te dragen.


Daarnaast ontving ik deze parelarmband van Zinzi, met witte parels. Dit was een soort actie, dus deze kreeg ik gratis bij mijn bestelling. Hoewel ik dit soort dingen zelf nooit draag, is het wel leuk dat ik 'm erbij heb gekregen. Ik kan er altijd nog iemand anders blij mee maken.


Ik ben heel blij met deze ringen, en ik draag ze dan ook eigenlijk elke dag. Ik voel me kaal zonder ringen, en daarom vond ik het ook wel leuk om een paar nieuwe aan te schaffen. De kwaliteit van Zinzi vind ik trouwens ook goed: ze blijven lang mooi en je kunt ze gewoon onder water houden. Wel komen er na een tijdje krasjes op de ringen, maar dit is eigenlijk bij elk sieraad zo en dit kun je ook niet echt voorkomen. De verpakkingen van Zinzi vind ik echt ontzettend leuk, en je krijgt het er altijd gratis bij. I like it! 

Wat vinden jullie van deze sieraden? En wat draag jij voor sieraden?

5 comments

 1. Wauw wat een subtiele en mooie ringen! Ik hou er ook altijd wel van als een ring een beetje subtiel is. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat zijn die ringen leuk! Vind dat er altijd zo tof uit zien, als ze zeg maar op verschillende hoogtes op je vinger zitten. Leuk ook dat je verschillende soorten hebt gekozen, ziet er echt heel gaaf uit. :) Ik ben sowieso Zinzi fan als het om ringen gaat. Heb er zelf ook eentje al vier jaar lang en hij blijft mooi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind dat zelf ook heel mooi :) Ah, zo fijn is dat!

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD