Social Media

Esprit Winter Favourites


Buiten begint het kouder te worden, de klok is een uur teruggezet, en de winter komt er weer aan. Persoonlijk hou ik echt van de winter, en ik kan dan ook niet wachten om dikke truien en warme sjaals uit de kast te trekken (wat ik op dit moment al doe). Vandaag wil ik graag wat leuke winter/kerst favorieten met jullie delen, van cozy en comfy kleren tot wat meer feestelijks, én een paar leuke homeartikelen voor de winter.

Als eerst hou ik echt van truien in de winter. Zoals ik al vaker heb gezegd op mijn blog ben ik echt een koukleum, en kan ik zonder wollen kledingstukken de winter niet overleven. Daarnaast hou ik ook erg van kerst, en de trui hierboven leek me perfect om alvast een beetje in de stemming te komen. Een lekkere comfy badjas kan ook niet ontbreken voor koude winteravonden!

1. Esprit trui €69,99 - Hier
2. Esprit badjas €99,95 - Hier


Ook al is het nog geen december, leuke feestkleding kopen kan natuurlijk altijd. Deze jurk van Esprit vind ik erg mooi, vooral met de split aan de zijkant. Daarnaast vind ik tule rokjes ook leuk, en deze zie je ook steeds vaker voorbij komen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet weet of ik ze zelf zou dragen, maar het ziet er in ieder geval leuk en schattig uit.

3. Maxi-jurk €149,99 - Hier
4. Midi-rok €69,99 - Hier


Als het aan mij ligt, kunnen kaarsjes zeker niet ontbreken tijdens de wintermaanden. Kaarsen maken een kamer meteen gezellig als het buiten donker is, en al helemaal met leuke kaarsenhouders. 

5. Witte waxinelichthouder met sterretjes €7,99 - Hier
6. Metalen kandelaren, set van 3 €12,99 - Hier
7. Glazen lantaarn €9,99 - Hier

Ik krijg al weer helemaal zin in de winter en kerst, jullie ook?

Welk item is jullie favoriet?

2 comments

  1. Ah die tutu is zo leuk! Leuke winterse items <3
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete
  2. Mooie items! Vooral de jurk vind ik super pretty. De kaarsenhouders zijn ook erg cute. Laat de feestdagen maar snel komen <3

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD