Social Media

Hotspot Maastricht | Piece of Cake


Sinds augustus 2015 woon ik in Maastricht; naar mijn mening echt een gezellige en sfeervolle stad. Hoewel ik de weg op zich wel goed ken, vind ik het nog steeds leuk om nieuwe plekjes te ontdekken om te ontbijten, te lunchen, iets te drinken of te eten. Dit plekje ken ik al een hele tijd, maar ik wilde het heel graag met jullie delen. Ik heb het over Piece of Cake!

Piece of Cake is een heel schattige lunchroom in de Bredestraat, een zijstraat van het Vrijthof. Hier kun je ontbijten en lunchen, maar vooral lekkere zoetigheden eten zoals taart, cake en cupcakes! Ik kom hier de laatste tijd steeds vaker: om even te ontbijten of om een stukje taart te eten met een kopje thee erbij.


Laatst waren mijn ouders op bezoek in Maastricht, en ik besloot ze mee te nemen naar Piece of Cake voor een ontbijtje. Voor maar €5,- heb je al een heel ontbijt met koffie, thee of cappuccino, twee sneetjes brood met beleg en een croissantje met jam. 

  
Daarnaast hebben ze nog een aantal andere ontbijten waar je uit kan kiezen, zoals de American pancakes met bramen en witte chocolade. Hier was ik al een tijdje benieuwd naar, en nu besloot ik het eens te proberen. Om heel eerlijk te zijn ben ik geen fan van pannenkoeken, maar deze hebben wel een ander smaakje! In combinatie met bramen en witte chocolade is het heel lekker, maar omdat ik niet zo'n zoetekauw ben zal ik het niet zo snel meer kiezen. Ondanks dat vond ik het wel lekker om een keer te proberen! Ze waren erg goed klaargemaakt.Mijn vader besloot het uitgebreide ontbijtje te nemen met een uitsmijter, een croissant, een bakje yoghurt met granola en frambozen, een thee en een verse jus d'orange. 


De ontbijtjes van Piece of Cake vind ik persoonlijk erg lekker, en de prijzen zijn ook prima te doen. Natuurlijk kun je ook bij de Hema ontbijten voor €2,-, maar dit is toch een stuk lekkerder en je zit hier ook een stuk gezelliger. De inrichting van Piece of Cake vind ik erg leuk: op de muren hangen zelfs kopjes en schoteltjes aan de muur voor een schattig en Brits effect. Ook kun je hier bijvoorbeeld langs voor een High Tea, wat ik binnenkort misschien ook maar eens ga doen!

Kennen jullie Piece of Cake al?

2 comments

  1. Oh wauw, wat ziet dat er ontzettend lekker uit zeg!

    ReplyDelete
  2. Oh myyy wat ziet dat er lekker uit! Dat is zeker een hotspot <3

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD