Social Media

Lifestyle | Bolletjeskleden uit Nepal


Het interieur in een huis vind ik persoonlijk ontzettend belangrijk. Ook al klinkt het misschien gek, ik ben echt een gevoelsmens en daarom wil ik me graag thuis voelen op een plek. Ik hou van details: of het nu fotolijstjes, posters, kaarsen, vazen of planten zijn. Kleine dingen maken een plek naar mijn mening 'thuis'. Wat je interieur extra leuk kan maken, zijn leuke kleden of tapijten. Ze zijn er in alle vormen en maten, en je kunt ze eigenlijk in alle kamers van je huis kwijt. Vandaag wil ik deze leuke Sukhi bolletjeskleden uit Nepal met jullie delen, die je huis zeker kunnen opvrolijken!

Kleden maken je huis altijd 'af' vind ik. Het maakt een ruimte net wat gezelliger en knusser, omdat het warmte geeft. Zelf vind ik het leuk om grote meubels en wanden bijvoorbeeld neutraal te houden, maar details mogen van mij juist kleur hebben. Ook kun je deze details makkelijker vervangen, en zo steeds een nieuwe sfeer creëren in je kamer.


Persoonlijk zou ik wat sneller voor een kleurrijk kleed kiezen, mits ik de rest van de meubels heel neutraal heb. Hou je hier nou niet zo van? Dan kun je natuurlijk ook een bolletjeskleed kiezen in wat neutralere kleuren, of zelfs in één kleur. Ik vind het effect van de bolletjes op de kleden erg leuk, het staat mooi maar toch ook speels. 


Deze mooie bolletjeskleden komen uit Nepal, en zijn te bestellen bij Sukhi. De kleden zijn fair trade, wat natuurlijk een groot pluspunt is. Vakmensen in Nepal maken de kleden, en Sukhi zorgt ervoor dat deze kleden ook rechtstreeks van de makers komen. Ook de kleuren van de kleden hierboven vind ik echt prachtig, en deze kun je vast leuk combineren met witte muren, een vintage bruine leren bank en flink wat planten in de kamer.Wat de bolletjeskleden van Sukhi extra leuk maken, is dat je zelf de kleuren samen kunt stellen. Mocht je nou geen perfecte kleurencombinatie kunnen vinden op de website, dan is dit altijd nog een optie. Perfect voor als je bepaalde kleuren in je huis wil hebben. Daarnaast kun je ook de maten van het kleed kiezen, dus je kunt ze customizen hoe je ze zelf graag wil!

Deze bolletjeskleden uit Nepal vind ik erg leuk, ze fleuren je huis echt op en creëren warmte en sfeer. Voor deze kleden betaal je wel iets meer dan een IKEA kleed, maar dan heb je ook wel een prachtig customized kleed van mooie en goede kwaliteit. En doordat de kleden fair trade zijn, mag het wel wat meer kosten!

Wat vinden jullie van deze bolletjeskleden van Sukhi?
Dit artikel is in samenwerking met Sukhi.

2 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD