Social Media

Mijn Favoriete Essie Nagellak


Zoals ik al vaker heb geschreven, is essie een van mijn favoriete nagellak merken en misschien mijn mijn meest favoriete. Ze zijn aan de prijzige kant, maar ze lakken ontzettend fijn en blijven lang zitten. Daarnaast hebben ze veel keus uit kleuren, dus er zit altijd wel iets moois tussen. Vandaag deel ik mijn favoriete essie nagellak van dit moment!Aangezien het weer herfst is, ben ik weer meer van de donkerdere nagellak. Stiekem verheug ik me al op de feestdagen, en je ziet dat sommige steden al begonnen zijn met kerstverlichting ophangen. Deze nagellak van essie, genaamd Thigh High, is een prachtige kleur voor zowel de herfst als winter. Het is een wijnrode kleur en bevat een mooie subtiele glitter. 


  
De kleur vind ik echt prachtig, en hij blijft ook erg goed zitten. De glitter is mooi en subtiel: normaal hou ik niet heel erg van glitter, maar bij deze nagellak vind ik het erg mooi. Ik hou van deze nagellak en draag 'm sinds een tijdje dagelijks. De kleur past bijna overal bij, aangezien ikzelf toch niet heel veel opvallende kleuren draag. Hier heb ik twee laagjes aangebracht. De nagellak dekt ook met één laagje, maar persoonlijk vind ik het mooier en fijner als ik twee laagjes op mijn nagels heb.


Ook over deze nagellak van essie ben ik enthousiast, net als bij de meeste andere essie nagellakjes. De kleur is mooi, hij blijft goed zitten en het lakken gaat gemakkelijk. De flesjes nagellak van essie kosten wel €10,- per stuk, wat wel best prijzig is voor een klein flesje. Maar ik vind ze het zeker waard!

Hebben jullie op dit moment een favoriete nagellak?

2 comments

  1. Wauw! I need this color! Zo perfect voor de herfst en winter! xoxo

    ReplyDelete
  2. Oeh wauw, wat een mooie donkerrode kleur zeg, ik draag nooit nagellak, maar zou deze wel dragen als ik het had haha ;)

    xx Alex

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD