Social Media

Review | Nude Audio Bluetooth Speaker


Als je me goed kent, weet je wel dat muziek heel belangrijk voor mij is. Vanaf jongs af aan hou ik al van zingen, muziek maken en muziek luisteren. Toen ik een jaar of vijf was begon ik met balletles, op mijn zesde of zevende met blokfluitles wat al snel overging naar pianoles, op mijn elfde leerde ik mezelf gitaar spelen en rond mijn zestiende besloot ik zanglessen te nemen. Kortom, ik kan niet zonder muziek. Muziek luisteren is voor mij ook erg belangrijk, en ik ga dan ook nooit de deur uit zonder mijn geliefde oortjes om in het openbaar vervoer muziek te luisteren en weg te dromen. Ook vind ik het fijn om bijvoorbeeld tijdens het koken, aankleden of schoonmaken muziek op te zetten, wat ik voorheen altijd deed op mijn laptop. Helaas heeft mijn laptop niet zulke goede speakers, maar van GSMpunt.nl ontving ik deze bluetooth speaker. Vandaag ga ik jullie er alles over vertellen!De volledige naam van deze speaker is de Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker, en deze komt in een mooie stevige verpakking. Het doosje sluit zelfs met een magneetje, wat ik best wel fancy vind. Daarnaast staan er wat feitjes op de verpakking, zoals het feit dat de speaker 8 uur lang draadloos muziek kan spelen. De speaker is er overigens ook nog in het mintgroen, maar zwart vond ik persoonlijk iets mooier.


  
In het doosje zit nog een plastic doosje waar de speaker inzit, hij is dus goed beschermd. Bij de speaker ontvang je nog een gebruiksaanwijzing en een USB-kabeltje om de speaker mee om te laden. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat je verder geen aparte oplader krijgt voor je speaker. Nu heeft iedereen vast wel een mobiele telefoonoplader waar het USB-kabeltje in kan, maar toch was een aparte oplader misschien wat handiger geweest. Bovenop de speaker zitten een aantal knopjes die wel voor zich spreken: een aan/uit-knop, volumeknoppen en een knopje voor de bluetooth verbinding. Het design van de speaker vind ik niet heel bijzonder, maar op zich wel mooi. Omdat hij met rubber is afgewerkt, kan de speaker tegen een stootje. Heel fijn als je 'm mee wil nemen op vakantie bijvoorbeeld, of naar het strand! Ook is het fijn dat er bij de speaker aan beide kanten geluid komt. 

Maar dan natuurlijk het belangrijkst: het geluid. Ik was enorm verbaasd over het volume wat hieruit komt! De speaker kan echt ontzettend hard, en daarnaast klinkt de muziek ook nog eens heel mooi. Hoe hard je 'm ook zet, je hoort alle lagen van de muziek en het klinkt niet schel. Jammer genoeg kan ik het geluid niet aan jullie laten horen, maar ik ben zeker onder de indruk! 


Ik ben erg blij met deze speaker: hij doet het goed, het geluid wat eruit komt klinkt mooi en omdat 'ie lekker compact is kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. Omdat ik 'm via bluetooth ook op mijn laptop aan kan sluiten, gebruik ik 'm zelfs weleens met series kijken. Het geluid is echt een stuk mooier dan mijn laptop! Daarnaast is de prijs ook echt prima voor deze speaker, hij kost namelijk €39,95. Zeker het proberen waard!

Dit artikel is in samenwerking met GSMpunt.nl.

4 comments

 1. Klinkt erg goed! Lijkt me een fijne speaker en makkelijk om mee te nemen!

  ReplyDelete
 2. Ik heb hem ook maar dan in het mintgroen. Fijn is die he! Ik heb hem al heel vaak gebruikt voor feestjes, maar ook voor bij het schoonmaken is die heel fijn. Het is weer een andere speaker dan normaal vind ik. Hopelijk heb jij er net zoveel plezier van als wat ik er van heb!

  ReplyDelete
 3. Mijn vriend heeft deze gekregen en vind hem echt ideaal voor op de bouw!

  ReplyDelete

 4. Submerged speakers are introduced into the dividers of the pool at the hour of its development. They are nimbly fitted and can scarcely be recognized. https://www.spotifyfame.com/

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD