Social Media

Telefoonhoesjes van HoesjesDirect.nl


Afgelopen week ontving ik mijn nieuwe telefoon: de iPhone 7. Hier ben ik echt ontzettend blij mee, en ik gebruik 'm dan ook met heel veel plezier. Maar een nieuwe telefoon betekent ook op zoek naar nieuwe hoesjes! Hoewel de iPhone prachtig is zonder hoesje, ben ik toch altijd wel bang ik 'm laat vallen en dat 'ie kapot gaat. Daarom heb ik er toch liever een om mijn iPhone. Bij HoesjesDirect.nl kwam ik toevallig een paar leuke telefoonhoesjes tegen!

Voor de iPhone 7 had ik een iPhone 6 waar ik al heel wat leuke hoesjes voor had. Meestal heb ik alleen hoesjes met een achterkant, omdat ik het mooi vind als je ook nog iets van de telefoon ziet. Helaas passen deze hoesjes niet op mijn nieuwe telefoon, dus ben ik nog op zoek naar leuke iPhone 7 hoesjes. HoesjesDirect.nl heeft een uitgebreid assortiment met verschillende soorten hoesjes: van hardcases tot flipcases en bumpers. Zelf heb ik nog nooit en bookcase voor mijn iPhone gehad, maar als je even snel de deur uit moet en geen portemonnee wil meenemen lijkt deze me ontzettend handig. Zo kun je toch je belangrijkste pasjes meenemen.

Wat ik ook erg bijzonder vond, waar ik zelf nog niet vaak van heb gehoord, zijn een soort portemonnees waar je ook je telefoon in kwijt kan. Deze vond ik ook op de webshop met een leuke snakeprint, waar je dus zowel je telefoon als je pasjes en geld in kunt doen. Ideaal als je bijvoorbeeld je spullen in een tas kwijt wil en je iPhone niet wil beschadigen.

Mocht je geen iPhone hebben maar een Samsung, dan heeft HoesjesDirect.nl ook nog Samsung hoesjes om je mobiel op te fleuren en te beschermen. Ook bieden ze ook enorm leuke MacBook  en iPad covers aan met hele mooie marmer prints! Jammer genoeg heb ik zelf geen MacBook, maar dit is natuurlijk wel leuk om cadeau te doen aan iemand die er wel een heeft! Zeker nu de feestdagen steeds dichterbij komen. 

Als ik iets bestel, ben ik vaak erg nieuwsgierig en kan ik niet wachten tot ik mijn bestelling in handen heb. Bij HoesjesDirect.nl wordt je bestelling, indien je voor 19:00u bestelt, de volgende dag al bezorgd! Dit is echt een groot pluspunt voor mij. Daarnaast is de verzending helemaal gratis, en heb je 30 dagen bedenktijd. Zelf ga ik ook zeker een kijkje nemen, aangezien ik nog op zoek ben naar nog een paar leuke hoesjes voor mijn iPhone 7!

Dit artikel is in samenwerking met HoesjesDirect.nl.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD