Social Media

Christmas Gift Ideas for Him


Woensdag schreef ik al een artikel over leuke cadeautjes voor vrouwen, maar dit keer zijn de mannen aan de beurt. Natuurlijk hoeft er niet zo'n tweedeling te zijn, en kun je de cadeautjes voor iedereen gebruiken, maar hier toch meer de op mannen gefocuste gift ideas!

1. Superdrug portemonnee €39,95
2. Douglas Boss Bottled geurset €33,95 
3. H&M leren riem €14,99
4. Tony's Chocolonely €3,19
5. Scotch&Soda leren iPhone hoesje €29,95 
6. Gebreide muts €7,99

Wat ik heb geleerd, en correct me if I'm wrong, is dat mannen wel van praktische cadeaus houden. Cadeaus die ze kunnen gebruiken of die handig zijn. Veel vrouwen vinden het leuk om leuke woonaccessoires te krijgen, of eindeloos verschillende soorten lipsticks. Dit is wat minder van toepassing op mannen, en daarom lijken me de bovenstaande cadeaus wel geschikt.

Ook voor mannen is het leuk om iets voor in de winter met kerst te geven, zoals een muts, een sjaal, sokken of een paar handschoenen. Ik denk dat deze altijd wel van pas komen, en dat iedereen ze dus wel kan gebruiken.

Daarnaast is het voor je vriend of vader ook leuk om wat mooie accessoires te kopen, zoals bijvoorbeeld een telefoonhoesje, een riem of een portemonnee. Zoals je hierboven kunt zien vind ik donkerbruin een mooie kleur voor dit soort accessoires, omdat dit klassiek, mooi en wel chique is.

Verzorgingsproducten vind ik vaak wat lastiger, aangezien je niet precies weet waar iemand van houdt. Maar een lekker geurtje of een douchegel is ook een leuk cadeau om te geven. De geuren van Boss vind ik persoonlijk wel lekker, en ik moet toegeven dat ik geobsedeerd ben door de geur Barfly van Scotch&Soda. Deze draag ik zelf, maar is volgens mij officieel een mannengeur.

Eten is ook een goed alternatief voor als je een beetje vastloopt en niets meer weet. Chocola, of iets van Oil&Vinegar is altijd goed en een samengesteld pakket ziet er vaak erg leuk uit. Ook kun je nagaan of iemand bijvoorbeeld erg houdt van koffie en thee, en hier misschien iets leuks mee doen. Zo is mijn vader een enorme theeleut, en een aantal lekkere theesmaken uitzoeken met daarbij een grote mok en lekkere chocola is altijd goed. 

Hebben jullie nog cadeautips voor mannen?

1 comment

  1. Handige tips! Ik moet namelijk nog iets hebben voor mijn vriend. Vind het altijd zo lastig voor die jongens!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD