Social Media

Christmas | The Perfect Christmas Gift


Nog maar een paar dagen en dan is het eindelijk kerst! Hoewel het niet hoeft, hebben wij als traditie om elkaar ieder jaar cadeautjes te geven. Dit maakt kerst wel extra speciaal en gezellig, en zo kun je ook laten zien dat je om iemand geeft. Natuurlijk hoeven het geen enorme cadeaus te zijn, want een simpel en klein cadeau betekent ook al dat je aan iemand gedacht hebt. Maar ben je nu wel opzoek naar een mooi en uniek cadeau voor je moeder, vader, vriend of vriendin? Dan is een Daniel Wellington horloge misschien wel het perfecte cadeau!
Deze horloges komen je vast wel bekend voor, aangezien ze nogal populair zijn. Mij lijkt een horloge als Daniel Wellington een perfect cadeau voor de kerst als je iets unieks wil geven. Ik denk dat dit horloge bij zoveel mensen goed in de smaak valt: vrienden en vriendinnen van mij dragen dit horloge, maar ook mijn ouders vinden 'm prachtig. Het is een heel klassiek horloge, maar doordat je ze met verschillende bandjes kunt kopen, is de uitstraling elke keer toch nét iets anders. Daarnaast kun je het horloge natuurlijk combineren met andere sieraden om zo je eigen stijl te creëren. 

De horloges van Daniel Wellington zijn wel prijzig: een horloge met een stoffen bandje kost €139 en een met een leren bandje €169. Dit zijn natuurlijk flinke uitgaves, en zo'n horloge lijkt me daarom bestemd voor iemand die je echt een keer iets moois wil geven wat erg lang meegaat. Ik heb een van mijn horloges namelijk al twee en een half jaar, en hij is nog steeds in goede staat.

Wel heb ik een klein cadeautje om jullie op weg te helpen... Met de code DW_HAPPINESS ontvang je namelijk 15% korting op jouw Daniel Wellington horloge op danielwellington.com! Deze code is geldig t/m 31 december 2016, dus mocht je iemand nog iets unieks cadeau doen (of natuurlijk jezelf) dan komt deze vast van pas!

2 comments

  1. Dit is zeker een goed cadeau. Ik vind de horloges van Daniel Wellington klassiek en tijdloos.

    ReplyDelete
  2. Ah daniel wellington horloges zijn zo pretty! Love it, ik vind hem echt heel erg mooi, en inderdaad een super leuk cadeau voor de feestdagen. :)
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD