Social Media

Favourites | Jewellery (ANNA+NINA, Daniel Wellington)


Steeds meer begin ik te houden van sieraden en het dragen ervan. Elke dag draag ik een horloge, een paar ringen en ook oorbellen kunnen bij mij niet meer ontbreken. Vandaag wil ik graag jullie mijn favorieten laten zien: van Daniel Wellington tot Cluse en Anna+Nina.

Het horloge dat ik op dit moment het meest draag is er een van de Classic Black collectie van Daniel Wellington. Ik had gekozen voor een met zilveren details en een zwart leren bandje. Daarnaast ontving ik ook nog de Classic Cuff: een armband die bij het horloge past. Met beide sieraden ben ik ontzettend blij, de horloges van Daniel Wellington blijven echt prachtig.


Als ik een keer wil afwisselen van horloge, ga ik vaak voor deze rosé gouden van Cluse. Ook de horloges van Cluse vind ik mooi, en ergens lijken ze wel op die van Daniel Wellington. Toch hebben ze een andere uitstraling, en ook andere keus wat betreft de bandjes. Het zwarte uurwerk vind ik echt prachtig, heel anders dan een doorsnee horloge.


Ook hou ik erg van mooie subtiele kettinkjes. Deze hierboven is van The Peach Box: een rosé gouden ketting met een klein steentje eraan. Ik vind 'm echt prachtig, maar ik ben op dit moment nog op zoek naar een zilveren ketting. Ik ben namelijk nogal lui, en ik vergeet sieraden meestal af te doen. Dit kettinkje heb ik al vaker per ongeluk nog om gehad onder de douche, en hierdoor gaat 'ie wel verkleuren. Gelukkig is dit nu nog niet gebeurd, ondanks dat ik 'm al een keer of tien onder de douche om had!


Daarnaast draag ik elke dag drie ringen van Zinzi, waarvan dit er een van is. Dit is een knuckle ring, die je dus boven je grote knokkel draagt. Ik vind dit weer een andere uitstraling geven dan een gewone ring, en dat maakt het wel speciaal. Zonder deze ringen ga ik de deur niet uit!


Een merk waar ik écht verliefd op ben geworden is Anna+Nina. Zij hebben echt prachtige sieraden, en ik heb ook al wat oorbellen van dit merk weten te bemachtigen. Een van mijn favorieten zijn deze oorbellen hierboven; staafjes met daaraan een kettinkje. Ik vind het leuk om oorbellen te combineren, en het liefst zou ik alle oorbellen van Anna+Nina willen hebben. Op dit moment heb ik drie gaatjes in mijn linkeroor plus een helix, en in mijn rechteroor heb ik twee gaatjes. Stiekem wil ik nog meer gaatjes om zo nog meer oorbellen in te kunnen, maar misschien wordt dit ook wel iets too much

Welk sieraad is jullie favoriet?

5 comments

 1. Die oorbellen van Anna Nina zijn tof!

  ReplyDelete
 2. Wauw, je hebt echt mooie sieraden in je collectie hoor! Ik ben vooral fan van je Cluse horloge <3

  ReplyDelete
 3. Al je sieraden zijn echt prachtig, je hebt echt een leuke smaak in sieraden :)

  ReplyDelete
 4. Heel tof om te zien, ik kan me hier ook echt helemaal in vinden!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD