Social Media

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighters


Het merk MUA, oftewel Make-Up Academy, is alweer een hele tijd te koop in Nederland. Ik kan me herinneren dat dit nog niet het geval was, en dat ik sommige producten erg graag wilde producten. Zo hebben ze dupes van de NAKED palettes van Urban Decay, die natuurlijk erg geliefd zijn. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik zo'n oogschaduw palette van MUA kon bemachtigen in Noord-Ierland waar ik destijds was. Gelukkig liggen de producten nu ook in de schappen van Kruidvat, maar om eerlijk te zijn heb ik nooit wat gekocht sinds het in Nederland verkrijgbaar is. Tot nu, want toen ik deze highlighters zag liggen werd ik toch wel erg benieuwd.

Dit zijn de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighters. Ze zijn er in verschillende kleuren, maar ik geloof dat ze helaas niet allemaal verkrijgbaar zijn in Nederland. In Engeland zijn er 5 verschillende kleuren, maar de highlighters die ik vandaag ga reviewen zijn Iridescent Gold en Pink Shimmer.


De verpakking van de highlighters zijn niet bijzonder: een plastic doosje met een transparante bovenkant waardoor je de highlighter kunt zien. Een beetje cheap als je het mij vraagt, maar dat zijn ze natuurlijk ook wel! De patroontjes van de highlighters vind ik wel echt prachtig, het doet me denken aan de golven van de zee.De gouden highlighter heet Iridescent Gold. Een koele gouden highlighter met veel glans en shimmer.En dit is Pink Shimmer: een echte roze highlighter ook met veel glans en shimmer. Deze highlighter is ook erg koel.


En dan natuurlijk de swatches! Beide highlighters zijn erg glanzend en shiny, en erg opvallend! De kleuren vind ik erg interessant en apart, zulke highlighters zie je niet zo vaak. Ze zijn allebei erg koel, dus hier moet je wel van houden. Ik vind ze in ieder geval wel mooi, maar ik denk niet dat ze voor elke look geschikt zijn. Vooral de roze highlighter is erg roze en opvallend, en dit lijkt mij niet echt een highlighter voor elke dag. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar Iridescent Gold, deze highlighter lijkt me prachtig in de zomer omdat deze echt van je gezicht afknalt. 

Ik ben wel tevreden over deze highlighters: ze zijn opvallend, bijzonder en ze zijn zeker goed gepigmenteerd. Daarnaast kosten ze €6,- per stuk, wat natuurlijk niet duur is voor een highlighter. Ben je op zoek naar een goedkope highlighter, dan is dit zeker het proberen waard. Wel vind ik het jammer dat ik de andere kleuren niet heb kunnen proberen, want daar zitten een paar bij die waarschijnlijk meer mijn smaak zijn. Zo zag ik al een rosé gouden, en een champagne kleurige highlighter. Wie weet kom ik ze nog een keer tegen!

Wat vinden jullie van deze highlighters?

4 comments

 1. Wat mooi zien ze er in de verpakking uit en het pigment valt mij ook niet tegen.

  ReplyDelete
 2. Die gouden highlighter is ook mijn favoriet van deze twee! Maar ik ben enorm benieuwd naar de champagne highlighter, die lijkt mij ook erg mooi. Gewoon liefde voor het merk MUA <3

  ReplyDelete
 3. Goede review. Ik denk dat deze kleur zal mij niet echt staan door mijn huidskleur, zoals je zegt je moet er van houden. Ze zijn zeker een tikkie een aparte kleur.

  ReplyDelete
 4. Mooie highlighters! Vooral die rozige!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD