Social Media

My All Time Favourite Mascara


In mijn 20-jarige leven heb ik al heel wat mascara's uitgeprobeerd. Mascara's van wat meer budgetmerken zoals NYC, en Maybelinne, Rimmel en Maxfactor tot de wat duurdere als L'Oréal, Clinique en Chanel. Natuurlijk heb ik nog lang niet alle mascara's geprobeerd, maar sinds ik deze mascara probeerde wil ik niets anders!

Ik heb het over de Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara van Estée Lauder. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Vaak heb ik blogs op internet afgezocht, op zoek naar de beste mascara. Ook deze mascara kwam ik ergens tegen, en sinds dat ik 'm gebruik ben ik verkocht.De verpakking van de mascara is mooi en chique, maar dat mag natuurlijk ook wel verwachten van Estée Lauder. Met sierlijke letters staat er "EL" op de huls, en de combinatie van het donkerblauwe met het goud vind ik ook erg mooi. Als je naar het borsteltje kijkt, is 'ie eigenlijk niet zo bijzonder. Het borsteltje heeft fijne haartjes en verder een 'gewone' rechte vorm zonder bochten of veel verschil in diktes.Maar dan natuurlijk het resultaat... Op de eerste foto zie je mijn natuurlijke wimpers, al moet ik toegeven dat ik niet zo netjes ben geweest met het aanbrengen van mijn foundation, en dat mijn wimpers van zichzelf wat donkerder zijn dan dit. Maar als je de eerste foto met de tweede vergelijkt, zie je natuurlijk duidelijk verschil! Mijn wimpers zijn mooi gesepareerd, hebben geen klontjes en zijn langer en meer gekruld. Hier heb ik een paar dunne laagjes aangebracht, maar mocht je van een wat heftiger effect houden, dan kun je altijd meer mascara aanbrengen of een wimperkruller gebruiken. 


Ik ben persoonlijk echt ontzettend enthousiast over deze mascara, en voor mij werkt hij gewoon erg goed en fijn. Het enige nadeel is dat deze mascara best prijzig is, net als alle andere producten van Estée Lauder. De Sumptuous Extreme kost namelijk €29,95, en ik kan begrijpen dat lang niet iedereen dit uit wil geven aan een mascara. Gelukkig hebben we leuke winkels als Douglas en Ici Paris XL, die vaak korting hebben op mascara's, en ook op die van Estée Lauder! Meestal kun je ze dus met korting kopen, wat echt scheelt! Daarnaast doe ik vaak een half jaar met een mascara, dus je doet er ook nog best lang mee! Ik kan het iedereen in ieder geval aanraden om 'm een keer te proberen.

Hebben jullie deze mascara al weleens geprobeerd? Welke mascara is jouw favoriet?

2 comments

  1. Wauw, wat een prachtig resultaat! De prijs is wel erg duur inderdaad. Maar als ik het zo zie, is de mascara de prijs dubbel en dwars waard.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD