Social Media

My Christmas Day


Het is alweer een paar dagen geleden, en hoewel ik het nog niet wil toegeven is Kerstmis officieel voorbij. Gelukkig heb ik nog hele leuke dingen op de planning staan, en probeer ik kerst zo lang mogelijk nog door te vieren. Op dit moment ben ik gezellig met familie in Maastricht, om lekker door de stad te struinen en uiteten te gaan. Maar om nog even bij kerst stil te staan en er nog wat langer van te genieten, deel ik hier wat foto's van mijn kerst!


Hoewel ik geen echte zoetekauw ben, net als mijn familie, vond ik het tóch wel leuk om een paar leuke christmas treats te maken om te serveren. Mijn vader had een complete Indische rijsttafel gemaakt (we zijn deels Indisch), en hij had natuurlijk ook wat hartige hapjes op tafel gezet. Zoete hapjes worden niet veel gegeten, maar deze vond ik er zo leuk en 'kerstig' uitzien dat ik ze besloot te maken.
  


De recepten heb ik van een video van Zoella, waarin ze allerlei soorten kersthapjes maakt. De eerste zijn christmas tree brownies, die ik wel met een pak gemaakt heb. Op internet bestelde ik wat leuke kerstdecoraties voor taarten, waaronder groene kleurstof. De icing heb ik hiermee groen gemaakt, en heb ik de boompjes verder versierd. Het tweede soort hapje zijn de rice krispie balls, die ik gemaakt heb met rice krispies (van Kellogg's), marshmellows, melkchocolade en witte chocolade als 'topping'. Vinden jullie ze er niet 'kerstig' uitzien?Cadeaus kunnen bij ons tijdens kerst niet ontbreken, vanaf jongs af aan kopen bij al kerstcadeautjes voor elkaar. Er lag weer een hele berg onder de boom, en we zijn dan ook altijd een paar uur bezig met alles uitpakken. Super gezellig!


Wat hartige hapjes en wijntjes zijn natuurlijk ook een must tijdens de kerst, en vervolgens hebben we nog Indisch gegeten. Het eten was ontzettend lekker, en het was vooral gezellig om met familie bij elkaar te zitten en te kletsen. Ik zie niet al mijn familie even vaak, en daarom is het extra leuk om op kerstdag elkaar weer te zien. Ik heb in ieder geval een hele gezellige kerst gehad, en ik hoop jullie ook!

Hoe zag jullie kerst eruit?

13 comments

 1. Wat ziet het er super gezellig uit!
  Leuk al die zelf gemaakte hapjes <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Super leuk dat je receptjes van Zoella hebt nagemaakt! 't ziet er super tof uit :)

  ReplyDelete
 3. Wauw, hoe heerlijk die Kerst! Wat een super knusse foto's ook!

  ReplyDelete
 4. Ziet er super leuk uit, al die zelf gemaakte hapjes!
  Heel kerstig!

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie en sfeervolle foto's. De hapjes zien er heerlijk uit, hmmm!

  ReplyDelete
 6. Oh yummy, ik krijg er honger van haha!

  ReplyDelete
 7. Ziet er gezellig uit! Ik heb ook die brownies gemaakt, bij jou zijn ze beter gelukt haha!

  ReplyDelete
 8. Wat ziet dat er allemaal mooi en gezellig uit zeg! En wat een hoop cadeautjes!

  ReplyDelete
 9. Oeehh wat lekker allemaal, heb nu al heimwee naar kerst!!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD