Social Media

New In | Favourite Polette Glasses


Als je me op Instagram volgt, heb je deze bril misschien al een keer voorbij zien komen. Normaal draag ik altijd lenzen, maar voor 's avonds is het heel fijn om een bril te hebben. Daarnaast ben ik zelf weleens te lui om mijn lenzen in te doen, en dan is een bril natuurlijk ideaal. Bij Polette mocht ik een nieuwe bril uitkiezen, en ik kan alvast verklappen dat het mijn nieuwe favoriet is.


Al vaker heb ik een artikel geschreven over de brillen van Polette, bijvoorbeeld deze Nina bril. Helaas is deze niet meer te koop, want het assortiment van Polette wordt steeds vernieuwd. Daarnaast zijn de brillen van Polette echt ontzettend goedkoop, want voor €9,95 heb je al een montuur!


Polette heeft ook erg leuke accessoires voor je bril, namelijk verschillende brillenhoesjes of brillendoekjes. Deze keer koos ik voor dit zilveren hoesje. Dit hoesje is heel handig om mee te nemen en om je bril in op te bergen, hij beschermt je bril voornamelijk tegen krassen. 
  

Bij Polette koos ik deze keer voor het Hendrick model. Dit zegt Polette over het montuur:
De beroemde Flying Dutchman vaart over de zee├źn van polette. Hendrick is een bril met uitgesproken, ovale vormen. Een metalen montuur uitgevoerd in verschillende bruine schildpadschild tinten. Schitterend!

Hendrick is er in verschillende kleuren, maar ik heb gekozen voor het montuur met 'schildpadschild'. Daarnaast heeft het gouden details aan de zijkant, in het midden en aan de onderkant van de glazen.


De poten van het montuur zijn goud en hebben kleine versieringen, wat het montuur wat meer speciaal maakt.


Ik ben echt ontzettend blij met Hendrick, en ik heb 'm ook al regelmatig opgedaan naar de uni. Hij is lekker comfortabel, en hij maakt sommige outfits ook wat leuker. Het montuur is ook maar €29,99, wat ik echt een koopje vind voor zo'n mooie bril. Wel moet je voor glazen met sterkte iets extra's betalen; mijn bril kwam bijvoorbeeld uit op €39,98, wat natuurlijk nog echt niet duur is. 

Wat vinden jullie van dit montuur? En dragen jullie zelf weleens een bril?
Dit artikel is in samenwerking met Polette Eyewear.

6 comments

 1. Gaaf montuur zeg! De prijs valt me inderdaad alles mee- geen geld, 40 euro.

  ReplyDelete
 2. Oeeh, wat een toffe bril zeg! Ben benieuwd hoe hij staat ^^

  xx Alex

  ReplyDelete
  Replies
  1. Op Instagram heb ik een foto geplaatst waar ik 'm draag :)

   Delete
 3. mijn brillen kosten bij polette meestal rond de 130 euro. lol

  ReplyDelete
 4. Ahaa, its nice dialogue about this piece of writing at this place at this webpage,
  I have read all that, so at this time me also commenting here.
  havanese dogs for sale

  Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I am going to revisit yet
  again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to
  change, may you be rich and continue to help other people.
  havanese puppies for sale


  I used to be suggested this website by means of my cousin. I’m now not sure whether
  this submit is written by him as nobody else know such detailed approximately my problem.
  You’re incredible! Thanks!
  teacup havanese puppy


  Hi my family member! I want to say that this
  post is awesome, nice written and include almost all
  important infos. I’d like to peer more posts like this
  chocolate havanese puppy for sale


  Hello, constantly i used to check blog posts here early in the
  daylight, since i like to find out more and more.
  havanese puppy for sale

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD