Social Media

New In | Favourite Polette Glasses


Als je me op Instagram volgt, heb je deze bril misschien al een keer voorbij zien komen. Normaal draag ik altijd lenzen, maar voor 's avonds is het heel fijn om een bril te hebben. Daarnaast ben ik zelf weleens te lui om mijn lenzen in te doen, en dan is een bril natuurlijk ideaal. Bij Polette mocht ik een nieuwe bril uitkiezen, en ik kan alvast verklappen dat het mijn nieuwe favoriet is.


Al vaker heb ik een artikel geschreven over de brillen van Polette, bijvoorbeeld deze Nina bril. Helaas is deze niet meer te koop, want het assortiment van Polette wordt steeds vernieuwd. Daarnaast zijn de brillen van Polette echt ontzettend goedkoop, want voor €9,95 heb je al een montuur!


Polette heeft ook erg leuke accessoires voor je bril, namelijk verschillende brillenhoesjes of brillendoekjes. Deze keer koos ik voor dit zilveren hoesje. Dit hoesje is heel handig om mee te nemen en om je bril in op te bergen, hij beschermt je bril voornamelijk tegen krassen. 
  

Bij Polette koos ik deze keer voor het Hendrick model. Dit zegt Polette over het montuur:
De beroemde Flying Dutchman vaart over de zee├źn van polette. Hendrick is een bril met uitgesproken, ovale vormen. Een metalen montuur uitgevoerd in verschillende bruine schildpadschild tinten. Schitterend!

Hendrick is er in verschillende kleuren, maar ik heb gekozen voor het montuur met 'schildpadschild'. Daarnaast heeft het gouden details aan de zijkant, in het midden en aan de onderkant van de glazen.


De poten van het montuur zijn goud en hebben kleine versieringen, wat het montuur wat meer speciaal maakt.


Ik ben echt ontzettend blij met Hendrick, en ik heb 'm ook al regelmatig opgedaan naar de uni. Hij is lekker comfortabel, en hij maakt sommige outfits ook wat leuker. Het montuur is ook maar €29,99, wat ik echt een koopje vind voor zo'n mooie bril. Wel moet je voor glazen met sterkte iets extra's betalen; mijn bril kwam bijvoorbeeld uit op €39,98, wat natuurlijk nog echt niet duur is. 

Wat vinden jullie van dit montuur? En dragen jullie zelf weleens een bril?
Dit artikel is in samenwerking met Polette Eyewear.

6 comments

 1. Gaaf montuur zeg! De prijs valt me inderdaad alles mee- geen geld, 40 euro.

  ReplyDelete
 2. Oeeh, wat een toffe bril zeg! Ben benieuwd hoe hij staat ^^

  xx Alex

  ReplyDelete
  Replies
  1. Op Instagram heb ik een foto geplaatst waar ik 'm draag :)

   Delete
 3. mijn brillen kosten bij polette meestal rond de 130 euro. lol

  ReplyDelete
 4. Really i appreciate the effort you made to share the knowledge.The topic here I found was really effective to the TMG Work Shorts Profile Men which I was researching for a long time.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD