Party Essential | Calvin Klein Tas van Duifhuizen


De feestdagen komen steeds dichterbij, en daarbij kunnen feestelijke outfits natuurlijk niet ontbreken. Naast een mooi jurkje en een paar hakken, is het altijd leuk om een bijpassend tasje te hebben om daar een aantal spullen in op te bergen. Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een party tasje uitkiezen om te reviewen, en ik besloot voor dit prachtige tasje van Calvin Klein te gaan.

Duifhuizen tassen & koffers is een webshop waarop je van veel verschillende merken tassen en koffers kunt bestellen, zoals van Myomy, Paul's Boutique, Fred de la Bretonière en ByLouLou. 

Zelf koos ik voor een tasje van Calvin Klein: de Crossbody Jolie Black. Een simpel maar elegant en mooi tasje dat overal bijpast. Hoewel voor de feestdagen een opvallende tas ook erg leuk is, vond ik een zwart tasje ook wel erg handig. Zo kun je mooie feestelijk kleding aantrekken, en het combineren met dit tasje.Het tasje is volledig zwart, en heeft op de voorkant een klein logo van Calvin Klein in rosé gouden letters. Ik hou er persoonlijk niet zo van als het merk erg groot op een tas staat, maar dit vind ik wel mooi en subtiel.


Hij heeft een overslag met een magnetische sluiting, wat het tasje wat chiquer maakt. Aan de zijkant heeft het tasje een aantal studs, namelijk zilveren en één rosé gouden aan beide kanten. Dit maakt het tasje toch nét iets meer speciaal. Aan de combinatie van rosé goud en zilver moet ik wel even wennen, maar eigenlijk is dit voor mij wel een perfecte combinatie. Zelf draag ik vaak zilveren of rosé gouden sieraden, en daar past dit tasje erg goed bij.


Het tasje heeft echt een ideaal formaat; er kan flink wat in ondanks dat het tasje redelijk klein oogt. De tas bevat een voorvak waar je een aantal spulletjes in kwijt kan, en binnenin zit nog een vakje met een ritssluiting. Het tasje heeft een kunstleren schouderband die verstelbaar is.


Ik ben echt ontzettend blij met dit mooie tasje van Duifhuizen tassen & koffers, en ik weet zeker dat ik 'm vaak ga gebruiken. Hij is niet alleen geschikt voor de feestdagen, maar natuurlijk ook om mee te nemen met winkelen of stappen. 

Wat vinden jullie van dit Calvin Klein tasje?
Dit product heb ik ontvangen ter review.

10 comments

Latest Instagrams

© Nature of Happiness, Wies Kerrebijn. Design by Fearne.