Social Media

Personal | Winter Tag


Langzamerhand wordt het kouder buiten en hoewel het officieel nog herfst is, leef ik alweer toe naar de winter. De winter is mijn favoriete seizoen, ondanks dat ik alle seizoenen kan waarderen. Vandaag ga ik met jullie mijn favorieten van de winter delen!

Favourite Winter Nail Polish
In de winter draag ik meestal donkere kleuren op mijn nagels. Ik heb een hele tijd geen nagellak gedragen, maar sinds ik er een van essie heb gekocht lak ik mijn nagels weer vaker. Die van essie is op dit moment dan ook mijn favoriet, genaamd 'Thigh High'.

Favourite Winter Lip Product
Zonder iets op mijn lippen ga ik de deur niet uit, het is misschien een beetje een verslaving geworden. Ik hou van nudes, maar donkere lipkleuren vind ik ook prachtig. Het liefst draag ik MAC lipsticks, en dan met name Whirl en Diva in de winter. De lipscrub van Lush komt ook goed van pas in de winter!

Most Worn Winter Clothing Piece
Mijn sloffen en badjas, als deze tellen, haha. Maar als het gaat om gewone kleding, dan toch wel een trui en vest van de Zara. Ik heb het altijd koud, en met name in de winter. De truien en vesten van de Zara met wol vind ik echt heerlijk, dus deze draag ik dan ook meestal.

Most Worn Winter Accessory
Sjaals van de Zara. Van die enorme die je als dekentje kunt gebruiken. Twee jaar geleden kocht een ik zwart-wit geruite, en dit jaar heb ik een nieuwe gekocht. Ik draag ze allebei en gebruik ze allebei ook als deken, echt ideaal.

Favourite Winter Scent/Candle
Ik hou echt van kaarsen in de winter, en mijn favoriete merk is Yankee Candle. Zij hebben zo ongelooflijk veel keus qua geuren dat je altijd wel iets lekkers vindt. Mijn favoriete geur in de winter is dennengeur, lekker kerst-achtig.

Favourite Winter Beverage
Thee, thee en nog eens thee. I love it.

All Time Favourite Christmas/Holiday Movie
Alleen het denken aan deze film bezorgt me al tranen in de ogen, zo'n geweldige film is het. Ik heb het natuurlijk over... 'It's A Wonderful Life' uit 1946. Elk jaar kijk ik 'm weer, en dit is de allermooiste kerstfilm die ik ooit heb gezien. Je krijgt er echt een kerstgevoel van, en het verhaal is gewoon prachtig. Kijken dus!

Favourite Christmas/Holiday Song
Ik hou echt enorm van kerstmuziek. Ik weet dat het niet de meest interessante en diepgaande liedjes zijn, maar ik krijg er zo'n fijn gevoel van en word er meteen vrolijk van. Daarom vind ik het lastig om er een te kiezen, maar als ik moet kiezen dan is het toch The Christmas Song. Daarnaast vind ik Feliz Navidad leuk, omdat ik dat liedje vroeger altijd met mijn vader zong.

Favourite Holiday Food/Treat
Ik heb laatst een nieuwe Tony's Chocolonely geproefd en die vond ik echt heerlijk! Een met gl├╝hwein, het smaakt echt naar kerst!

Favourite Christmas Decoration This Year
De kerstboom natuurlijk! Zo mooi en sprookjesachtig.

At The Top of My Christmas List
Ik heb geen specifieke of bijzondere wensen, dikke sokken en nieuwe sloffen vind ik ook echt al super leuk. Daarnaast wil ik nog graag geurkaarsen en misschien een thermoskannetje om mee naar de uni te nemen. Maar wat ik het liefst voor kerst wil is... SNEEUW!

Plans For The Holidays This Year
Kerstavond vieren we altijd met het gezin, dan kijken we altijd 'It's a Wonderful Life'. Op Eerste Kerstdag vieren we kerst met de familie van mijn vaders kant, en op 'Derde Kerstdag' heb ik een kerstdiner met vriendinnen van de middelbare school. Met hun ga ik waarschijnlijk ook Oud&Nieuw vieren, nu al zin in!

2 comments

  1. Wat een heerlijke tag! Ik wil ook zo graag diva, hij staat al een tijdje op mijn lijstje. Misschien gewoon een keer cadeau doen aan mijzelf. ;)
    En ja de lip scrub is perfect voor de winter! Ik gebruik die ook regelmatig en met veel plezier.
    X

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD