Social Media

Review | Luxe Make-Up Organizer


Het is waarschijnlijk al vrij duidelijk dat ik van make-up houd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een heel aantal jaren geleden helemaal niet zo van de make-up was. Wel was ik vrij jong toen ik make-up begon te dragen, een jaar of elf, maar dan alleen een paar basis producten en verder niets bijzonders. Sinds ik beautybloggers op internet volg, ben ik steeds meer van make-up gaan houden en ook steeds meer make-up gaan bezitten. Het enige wat bij mij ontbrak, was een mooie plek om mijn make-up in op te bergen. Maar van Make-Up Your Stash ontving ik deze organizer, en vandaag deel ik mijn mening hierover met jullie!De Luxe Make-Up Organizer is een redelijk grote organizer gemaakt van transparant plastic. Eigenlijk bestaat hij uit twee delen: het blok met drie lades, en daar bovenop een bakje met een deel voor bijvoorbeeld kwasten en losse producten, en een deel voor lipsticks. In de lades zitten zwarte stukjes stof die je eruit kunt halen, maar mij lijkt het wel prettig als ze erin blijven liggen zodat de producten niet gaan schuiven.


Op deze foto zie je dat de delen ook los te gebruiken zijn; je hoeft ze dus niet perse op elkaar te zetten. Wel blijven ze goed op elkaar staan wil je ze wel als één organizer gebruiken. Het bovenste deel verschuift niet, wat natuurlijk erg prettig is. Het leuke aan deze organizer is dat je 'm ook kunt uitbreiden. Je kunt bijvoorbeeld nog een ladeblok erbovenop zetten, en zo je eigen make-up organizer creëren met meer opbergruimte.

Wat ik ontzettend fijn vind aan het bovenste deel van de organizer, is dat de vakjes voor de lipsticks groot genoeg zijn voor veel verschillende lipproducten. Ik heb bijvoorbeeld een keer een kleine organizer van de Xenos geprobeerd, maar hier paste in sommige vakjes mijn MAC lipsticks niet eens. Ook verschilden de grootte van de vakjes onderling, en als niet al je lipproducten erin passen heb je er niet zoveel aan. Groot pluspunt! 


Wat heel prettig is aan het ladeblok, is dat je veel producten kunt opbergen in de lades. De lades zijn ook diep genoeg op producten op elkaar te stapelen, mocht je dit handig vinden. 


De Luxe Make-Up Organizer van Make-Up Your Stash vind ik persoonlijk echt ideaal. Je kunt er veel in kwijt, en mocht je nog meer make-up willen opbergen, dan kun je de organizer altijd uitbreiden. Daarnaast vind ik de vormgeving ook mooi, en het transparante maakt 'm nog gemakkelijker in gebruik omdat je de producten kunt zien liggen. Een organizer zocht er natuurlijk voor dat je bureau er opgeruimd uitziet, wat ook heel prettig is. Ik ben echt ontzettend blij met deze organizer, en ik denk dat ik er veel plezier van ga beleven. Deze organizer kost €39,95, wat ik wel een prima prijsje vind. Daarnaast heeft Make-Up Your Stash ook een kleinere variant van €24,95 als je deze wat aan de grote kant vind.

Wat vinden jullie van deze make-up organizer?
Dit product heb ik ontvangen ter review.

3 comments

 1. Wat super handig! Ik vind hem zeker heel erg mooi <3
  Ik vind het ook er heel erg netjes uitzien en je kan heel je stash gelijk bekijken.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Super handig, ik heb een clear cube en nog een aantal kleine met laadjes. Super handig!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD