Social Media

Stralend de dag beginnen: tijdbesparende tips


Bron foto: Pinterest.
Opstaan is niet mijn sterkste kant: het liefst blijf ik zolang mogelijk in mijn bed liggen totdat ik er écht uitmoet. Meestal stap ik toch iets te laat uit mijn bed, en moet ik haasten om nog op tijd in mijn les te zijn. Maar om toch nog goed voor de dag te komen, hier wat fijne stress- en tijdbesparende tips!

Time savers voor in je make-up tas
Er net zo flawless uitzien, maar dan in de helft van de tijd? Dan zijn deze beautyproducten handige tips. Hiermee bespaar je ‘s morgens vroeg weer wat waardevolle minuten.


2-in-1 producten: Met BB-cream, sla je twee vliegen in één klap. Deze crème is namelijk niet alleen een foundation, maar het heeft ook een hydraterende werking. Zo hoef je maar één crème aan te brengen! Voor handige 2-in-1 producten hoef je vaak niet ver te zoeken. Tegenwoordig bestaan er ook producten voor de lippen en wangen tegelijk, wat ook weer wat tijd bespaart. Ook je oogschaduw kan je meer opleveren: gebruik het als highlighter op je jukbeenderen voor een mooie glow. Een OnePlus 3T hoesje met een ingebouwd spiegeltje mag ook niet ontbreken. Met zo’n handig 2-in-1-hoesje bespaar je flink wat tijd en kan je op elk moment van de dag je make-up bijwerken. Tip: gebruik een selfie stick om je make-up vanuit verschillende hoeken te checken ;). 

Droogshampoo: echt een musthave wat mij betreft. Droogshampoo bevat kleine korreltjes die het vet in je haren absorberen. Spray het in je haren, masseer het even in en laat het intrekken terwijl jij je make-up aanbrengt. Tegen de tijd dat je het uit je haren borstelt zijn je vette lokken verdwenen en heb je je haar ook nog extra volume gegeven. 

Douche bodylotion: met een douche bodylotion krijgt je huid op een snelle manier de juiste verzorging. Breng dit beautyproduct nog onder de douche aan na het afspoelen van de gewone douchegel. Het warme water zet je poriën wagenwijd open, zodat de hydraterende ingrediënten van de lotion optimaal in je huid kunnen trekken. Nog voor je de douche uit kunt stappen heb jij je huid de perfecte verzorging gegeven om zacht en soepel te blijven. Vooral in de winter is dit product natuurlijk ideaal, aangezien je huid dan wel wat meer verzorging kan gebruiken. 

Kijk vooruit
Een goede voorbereiding is de key naar een vlekkeloze start van je dag. Kijk de avond van tevoren alvast vooruit en de volgende ochtend verloopt op rolletjes!

Outfit: elke ochtend besteedt 46% van de Nederlandse vrouwen 20 tot 30 minuten om de juiste outfit samen te stellen. Hier valt dus wel wat tijd te winnen. Door de avond van tevoren alvast je kleren klaar te leggen, heb je al een enorme time saver te pakken.

Organisatie: ook voor de spiegel vallen er de nodige minuten te besparen. Zet al je beautyproducten op een vaste plek voor een soepel verloop van je ochtendritueel. Zo hoef je nooit meer gestresst te zoeken naar je mascara.

Schoonheidsslaapje: een slaaptekort is niet alleen killing voor je humeur, ook je lichaam en huid knappen er niet bepaald van op. Een slaaptekort verstoort dit proces en veroorzaakt futloos haar en een vale huid. Voldoende rust zorgt bovendien voor een goede verwerking van je voedsel. Een schoonheidsslaapje kan je zelfs helpen je gewicht perfect op peil te houden. Laat je lichaam ‘s nachts dus wat werk doen en bespaar jezelf de volgende ochtend een hoop minuten voor de spiegel. Een uitstekende reden om  je MacBook iets eerder op te bergen in zijn MacBook 12 inch hoes en die ene aflevering van je favo serie te bewaren voor morgen.

Welke tips en tricks haal jij ‘s ochtends uit de kast om tijd te winnen?

2 comments

  1. Leuk gedaan :-) Grappig dat er een hoesje met een spiegeltje bestaat.

    ReplyDelete
  2. Wat een handige tips zijn dit! Droogshampoo kan ik ook echt niet meer missen, haha

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD