Social Media

Buddha to Buddha 601 Nathalie Small Ring


Buddha to Buddha: een merk dat je misschien ook wel kent. Ik kan me herinneren dat dit merk best populair was toen ik op de middelbare school zat. Op dat moment had ik er niet zoveel mee, en sindsdien heb ik het eerlijk gezegd ook niet zo vaak meer gezien. Maar laatst kwam ik de ringen weer tegen, en begon ik het merk toch wel leuk te vinden. Uiteindelijk ging ik voor deze Nathalie Small ring van Buddha to Buddha, die ik van Sieradenloods.nl heb mogen ontvangen.


De ring was leuk verpakt in een leren zakje met een kartonnen huls eromheen. Persoonlijk vind ik het er wel leuk uitzien, en het is weer eens wat anders dan een doosje voor ringen!
     

In het leren zakje kun je de ring opbergen, wat wel handig is als je 'm bijvoorbeeld ergens mee naartoe wil nemen. Mocht je nog meerdere ringen hebben, dan kun je één zakje gebruiken om er meerdere in op te bergen. Ideaal als je je ringen even wil opbergen als je op vakantie bent. De ring is gemaakt van zilver (925), waardoor hij redelijk zwaar is. Het model is gevlochten, en bevat aan de voorkant een klein plaatje waar het merk in gegraveerd is. Naar mijn mening maakt dit de ring wat eleganter en minder chunky


Ik moet toegeven dat ik normaal vrijwel alleen maar subtiele sieraden draag (bijvoorbeeld van Anna+Nina), en dat ik niet zo snel voor hele opvallende sieraden ga. Toch ben ik wel heel erg blij met deze ring, omdat het weer een hele andere uitstraling geeft. Wel is deze Buddha to Buddha ring een van de subtielere ringen die ze aanbieden, je kunt ook nog wat opvallendere en stoerdere modellen kiezen. Dit model heet 601 Nathalie Small.


Ik ben echt ontzettend blij met deze ring, omdat het weer wat anders is dan ik normaal draag. Zo kan ik sieraden een beetje afwisselen en kijken wat het mooist staat bij wat ik op dat moment aan heb. Buddha to Buddha sieraden zijn redelijk prijzig, hoewel deze ring naar mijn mening wel te doen is. Hij kost namelijk €89, en daarvoor krijg je natuurlijk wel een mooi sieraad die lang mooi blijft.

Wat vinden jullie van de 601 Nathalie Small ring?
Dit artikel is in samenwerking met Sieradenloods.nl.

10 comments

 1. Ik vind deze ring prachtig! Vooral in combinatie met een b2b armband. Ik heb zelf al heel vaak getwijfeld om er één te kopen... Ik ga ook eerder voor wat subtielere sieraden :)

  ReplyDelete
 2. Ah ik vind hem heel gaaf! Mooie foto's ook <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke ring en de ring zak straalt ook kwaliteit uit. Ik ga zeker rondneuzen bij de webshop.

  ReplyDelete
 4. 'Los' ziet hij er redelijk zwaar uit, maar zo om je vinger staat ie wel erg sierlijk! Mooi foto's, ook!

  ReplyDelete
 5. hele mooie ring is dit ! Leuk artikel met mooie foto's

  ReplyDelete
 6. Heel tof!! Ik vind hem zelf vrij grof bij mezelf, daarom heb ik alleen dunne ringen!

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Ik vind de ring zelf ook echt prachtig!

  ReplyDelete
 8. Ik ken Buddha to Buddha en dan voornamelijk van de armbanden. Ik vind ook deze ring erg mooi, ik hou over het algemeen ook van subtiel maar soms is het leuk om te wisselen.

  ReplyDelete
 9. Day after day people are discovering the benefits of shopping online, because most often, purchasing products online represents savings a lot of time and money. This certainly applies in the case of the websites that offer discounts and it also happens to be quite comfortable to access a wide range of products without having to go anywhere. However, not always the shopping experience is the best 招財

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD