Social Media

Travel | Stedentripje naar Helsinki!


Omdat ik zo excited ben, wil ik het graag even met jullie delen. Over een paar weken ga ik namelijk een stedentripje maken naar Helsinki! Een vriendin van mij studeert hier voor een jaartje, en samen met een andere vriendin vonden we het leuk om haar op te zoeken aangezien het helemaal niet zo ver weg is!

Ik ben zelf nog nooit in Scandinavië geweest, en hier was ik eerlijk gezegd altijd al wel benieuwd naar. Toch ben ik hiervoor niet echt op het idee gekomen om er naartoe te gaan, totdat een goede vriendin hier ging studeren. Op internet heb ik al wat research gedaan en een beetje gekeken naar hoe de stad eruit ziet. In Helsinki zie je geloof ik al een beetje Russische invloeden, wat ik heel erg leuk en interessant vind en waar ik dan ook erg benieuwd naar ben.

Ook vind ik het erg leuk dat een vriendin van mij er woont, omdat zij waarschijnlijk al veel leuke plekjes in de stad heeft kunnen ontdekken en ons hiermee naartoe kan slepen. We gaan 1 tot en met 5 maart, en stiekem hoop ik dat er dan ook sneeuw ligt omdat dat er altijd zo prachtig uitziet. Daarnaast kun je als het goed is met de boot naar Tallinn, wat mij ook wel heel erg leuk lijkt. Aangezien het zo dichtbij elkaar ligt, is het misschien wel leuk om die stad even mee te pakken en ook te verkennen.

Mocht jullie nog leuke lunchplekjes, restaurantjes, musea, winkels, cafeetjes of bezienswaardigheden weten, dan hoor ik dat heel erg graag! Het is altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken door andere mensen die er al zijn geweest. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in, en ik kijk er heel erg naar uit om samen met vriendinnen door deze stad te struinen!

Zijn jullie weleens in Helsinki geweest?
Bron foto: Pinterest.

3 comments

 1. Scandinavië! ♥ Ik ben nog nooit in Finland geweest, maar heb mijn hart alvast verloren aan Stockholm. Ontzettend veel plezier gewenst!

  ReplyDelete
 2. Wat super leuk dat je naar Helsinki gaat om een vriendin op te zoeken, scandinavie lijkt mij echt heel mooi. <3 Have fun!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Wat gaaf! Alvast heel veel plezier! :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD