Social Media

Vintage World Map


Reizen: iets wat ik persoonlijk erg leuk en bijzonder vind om te doen. Ik moet toegeven dat ik nog niet zoveel van de wereld heb gezien, omdat ik voornamelijk in Europa op vakantie ben geweest. Wel heb ik één keer Indonesië mogen bezichtigen, en dit was vooral erg bijzonder omdat mijn roots hier liggen (in Djember, Oost-Java, om precies te zijn). Verder heb ik al redelijk wat landen in Europa bezocht, en over anderhalf maandje ga ik Helsinki ontdekken! Ik ben van plan om nog veel meer te reizen, en ik ga hoogstwaarschijnlijk een half jaar naar Australië. Ik hoop dan ook een groot deel van Azië mee te pikken en hiervan te genieten. Omdat ik reizen leuk vind, zijn wereldkaarten leuke items die mijn aandacht wel trekken. En een mooie vintage wereldkaart is natuurlijk perfect bij een leuk interieur!


Ik mocht wat bestellen bij Wereldkaarten.nl, en aangezien ik wereldkaarten altijd al mooi heb gevonden vond ik het wel erg leuk om iets uit te kiezen. Ik vond dit toch wel de meest bijzondere wereldkaart, omdat hij een vintage uitstraling heeft. Daarnaast is hij wat aparter doordat er twee wereldbollen op af zijn gebeeld, namelijk de western en eastern hemisphere. De kleuren vind ik ook prachtig bij de kaart passen, en ik kan dan ook niet wachten om 'm in mijn kamer op te hangen. 


Op Wereldkaarten.nl kun je veel verschillende soorten wereldkaarten bestellen, zoals hele realistische kaarten maar ook een wereld afgebeeld met aquarel verf. Zo kun je de wereldkaart uitkiezen die bij jouw eigen interieur past. Ook biedt de webshop kraskaarten aan, waarop je dus de landen aan kunt krassen die je al bezocht hebt. Erg leuk om aan iemand cadeau te doen die veel van reizen houdt!

Naast de verschillende soorten kaarten die ze aanbieden, kun je het materiaal kiezen van de wereldkaart. Zelf heb ik bijvoorbeeld voor posters gekozen (ik heb twee dezelfde kaarten gekozen: een voor op mijn kamer in Maastricht, en een voor bij mijn ouders haha), maar je kunt ook kiezen voor canvas, hout, aluminium of plexiglas. De prijs is afhankelijk van het materiaal en de grootte, een poster van 80x60cm kost bijvoorbeeld €24,95. Dit vind ik echt een prima prijsje voor zo'n mooie poster. Natuurlijk zal de andere materialen wat prijziger, maar zo heb je wel een prachtige wereldkaart in je interieur.


Ik ben echt blij met deze mooie wereldkaarten, en ik kan niet wachten om ze op te hangen. Het design vind ik echt prachtig, en ik denk dat dit ook wel leuk bij mijn interieur gaat passen. Daarnaast vind ik het leuk om mijn muren een beetje aan te kleden, aangezien deze helemaal wit zijn.

Wat vinden jullie van wereldkaarten, houden jullie er ook zo van?
Dit artikel is in samenwerking met Wereldkaarten.nl.

5 comments

 1. Wauw, deze is inderdaad heel erg mooi! Veel mooier dan die standaardkaarten die in de aardrijkskundelokalen hangen, hihi. Mijn opa had vroeger een oude kaart van Antwerpen. Daar kon ik zo lang naar blijven kijken. ♥

  ReplyDelete
 2. Ahhh hij is ZO mooi! Echt iets wat ik later boven m'n bank wil hangen <3

  ReplyDelete
 3. Waaauw, ik ben echt dol op zulke wereldkaarten, heel mooi! Ik heb laatst zo'n oude globe aangeschaft, zo blij mee!

  ReplyDelete
 4. Wat gaaf, zo'n wereldkaart! Je hebt inderdaad de meest bijzondere wereldkaart uitgekozen, ik zou waarschijnlijk ook voor die gaan :) Of een hele simpele, want dat is ook leuk!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD