Social Media

Anna Nooshin for Hunkemöller Bikini


Ik ben echt ontzettend kieskeurig als het om bikini's gaat. Felle neon kleurtjes zijn echt niet mijn ding, maar een compleet effen bikini vind ik ook vaak saai. Natuurlijk zitten er af en toe wel leuke bikini's tussen, maar meestal vind ik deze niet geweldig. Daarnaast vind ik dat maar weinig winkels in Nederland leuke bikini's aanbieden. Hoewel ik moet toegeven dat de bikini's van Hunkemöller me vaak niet zo trekken, heeft Anna Nooshin onlangs een bikinilijn uitgebracht waar mijn hart wél sneller van gaat kloppen.


Sowieso vind ik Anna Nooshin een prachtige vrouw met een hele leuke smaak en stijl. Haar lingeriecollectie vond ik ook al prachtig, en daar heb ik ook een setje van weten te bemachtigen. Ze is een van mijn inspiraties als het gaat om kleding, en deze bikinilijn die ze heeft uitgebracht is ook weer prachtig.


Ik heb uiteindelijk gekozen voor de zwarte bikini met geborduurde bloemen op het bovenstukje. Daarnaast heeft de top een soort gevlochten achterkantje, wat het extra speciaal maakt. Wel moet je hier denk ik bij opletten met zonnen, anders krijg je een complete afdruk ervan op je rug. 


Ik vind het echt een prachtige bikini, en ik ga er zeker veel plezier van beleven. Wel moet ik toegeven dat dit eigenlijk niet mijn eerste keus was; ik wilde namelijk graag de bordeaux rode bikini. Helaas is deze nu niet in mijn smaak beschikbaar, maar wellicht dat ik 'm nog ga bestellen wanneer deze weer in mijn maat is. 

De bikini is niet zo goedkoop: de top kost namelijk €29,99 en het broekje €19,99. Persoonlijk vind ik dit niet erg duur, maar goedkoop is het ook zeker niet. Wel vind ik 'm het geld zeker waard!

Hebben jullie een bikini van Anna Nooshins lijn op het oog?

9 comments

 1. Dit is wel een onwijs mooie bikini hoor! Die rode was inderdaad ook wel mooi geweest maar deze is ook prachtig :)

  ReplyDelete
 2. Deze was ook echt mijn favoriet van de hele collectie!

  ReplyDelete
 3. Ik vind de bikini heel gaaf, ik vind de prijs niet te hoog.

  ReplyDelete
 4. Echt een super leuke bikini, de prijs is inderdaad niet heel goedkoop maar ook niet super duur. Ik vind 'm zo cute!

  ReplyDelete
 5. De bikini is zo mooi & ben er nog steeds weg blij mee. Nu het weer zomer is, is het weer tijd om ‘m te dragen. Ik weet alleen niet meer hoe hij dichtgemaakt moet worden aan de achterkant, de sluiting is losgegaan in de was. Weet iemand hoe die gesloten moet worden aan de achterkant?

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD