Social Media

Feestje | Mijn blog bestaat 2 jaar!


Het is ongeveer een weekje geleden, maar mijn blog bestaat alweer twee jaar! Al twee jaar schrijf ik artikelen op mijn blog, fotografeer ik producten en werk ik samen met verschillende webshops, bedrijven en merken. Bizar om te beseffen hoe snel de tijd eigenlijk gaat, en dat dit alweer mijn 270e artikel is.

Op 24 januari 2015 begon ik met mijn blog. Vroeger was ik al bezig met websites bouwen, en ook voor Nature of Happiness ben ik al weleens een blog gestart. Dit heb ik alleen niet echt doorgezet, omdat je er toch best veel tijd in moet investeren. Uiteindelijk besloot ik twee jaar geleden om daadwerkelijk een blog te starten en dit ook vol te houden. Ik zat namelijk voor de tweede keer in 6 vwo, en dat was extreem saai waardoor ik zee├źn van tijd had.

In het begin wist ik totaal niet wat ik aan het doen was. Ik volgde wel al best een groot aantal andere blogs, wat een soort voorbeelden voor mij waren. Mijn interesse lag vooral bij make-up, maar ik wilde mezelf niet beperken tot alleen maar beauty producten. Vandaar dat mijn blog ook Nature of Happiness heet: zo ben ik niet gebonden aan een bepaald onderwerp, en gaat het over allerlei dingen die ik leuk vind of waar ik van houd.

Nog steeds blog ik met veel plezier: ik vind het leuk om persoonlijke artikelen te schrijven, maar productreviews schrijven vind ik net zo interessant. Af en toe is het lastig om mijn blog te combineren met mijn studie; toen ik op de middelbare school zat schreef ik rond de vijf artikelen per week, maar dit is voor mij nu helaas niet meer haalbaar. Meestal schrijf ik nu drie artikelen per week, maar ik houd van de vrijheid en ik wil mezelf niet verplichten om een vast aantal artikelen per week te plaatsen.

Ik wil jullie graag bedanken voor het bezoeken van mijn blog, en voor het af en toe achterlaten van een leuke of lieve reactie. Dit waardeer ik echt, want zonder jullie zou mijn blog een stuk saaier zijn. 

Liefs!

6 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD