Social Media

Interieur | Prints van Juniqe


Altijd ben ik op zoek naar leuke dingen die mijn kamer kunne opfleuren; kaarsen, fotolijstjes, planten, noem maar op. Onlangs kwam ik op internet de website Juniqe tegen, waar ze onder andere prints verkopen. Van hen mocht ik een aantal dingen uitzoeken, die ik graag met jullie wil delen!


Ik had zelf het idee om een aantal mooie prints uit te zoeken, die ik uiteindelijk in mijn kamer op de muur ga plakken in de vorm van een soort collage. Juniqe heeft echt ontzettend veel keus qua prints; ik heb me letterlijk uren vermaakt op de website. Er zijn zoveel mooie prints, dat het me echt dagen heeft gekost om de juiste prints te kiezen. Uiteindelijk zijn het deze geworden!


Ik wilde graag prints die bij elkaar pasten, dus ik koos een aantal zwart-wit prints met ook een aantal kleurenprints. Het leek me leuk om dit met elkaar te combineren, en op mijn muur te hangen. Mijn favoriet is denk ik de print met het hert, deze vind ik echt heel leuk en komisch. Daarnaast vond ik de quote ook wel grappig, aangezien hij niet helemaal kloppend is, haha. 

Op Juniqe heb je letterlijk duizenden prints waar je uit kunt kiezen, dus er is voor iedereen wat. Daarnaast kun je zelf kiezen welke grootte je wil voor de prints; zelf koos ik voor 20x30 omdat ik graag een collage wilde maken. Deze prints kosten €12 per stuk. Naast posters, kun je ook nog allerlei andere spullen bestellen zoals kussens, t-shirts, truien en verschillende schrijfwaren. 
  

Ik ben écht ontzettend enthousiast over Juniqe: de kwaliteit van de posters is erg goed, en daarnaast is er oneindig veel keus wat betreft de prints. De levering duurde ongeveer een weekje, maar dit vind ik helemaal prima aangezien je er geweldige producten voor terugkrijgt. Mocht je nog wat leuke prints voor je kamer zoeken, dan raad ik je echt aan op een kijkje te nemen op Juniqe
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

7 comments

 1. Wat een leuke prints! I love it, ik vind het een echte eyecatcher voor in je interieur. :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Ahw, wat leuk! Helemaal mijn style. Ik vind prints zo leuk om op te hangen aan mijn gaasrek. Super tof!

  ReplyDelete
 3. Oh wauw, hele toffe prints zijn dat zeg!
  Goed om te houden.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 4. Oeeh, wat een toffe en leuke prints zeg! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
 5. When your website or blog goes live for the first time, it is exciting. That is until you realize no one but you and your. t shirt met tekst

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD