Social Media

New In | Fixx Lightbox


Altijd ben ik op zoek naar leuke spulletjes om mijn kamer op te vrolijken; of het nou kaarsen, fotolijstjes, planten of schilderijen zijn. Op internet kwam ik de laatste tijd vooral lichtboxen tegen met leuke teksten of quotes, en zelf vind ik dit er wel erg leuk uitzien. In samenwerking met Ditverzinjeniet.nl kon ik zo'n lichtbox uitzoeken, en vandaag deel ik mijn mening ervoor met jullie!


Deze Fixx Lightbox kreeg ik afgelopen week binnen, en ik was erg benieuwd hoe de box er in het echt uit zou zien. Hij is helemaal van plastic, wat 'm een tikkeltje goedkoop doet ogen naar mijn mening. Maar als je het licht aandoet en er een leuke quote opzet, dan is dit eigenlijk niet meer te zien. Bij de box worden 72 letters, cijfers en symbolen geleverd; genoeg dus om elke quote of tekst te vormen. Het licht van de box is wit, en hoewel ik dit normaal niet zo mooi vind, past het wel erg bij deze box. De box werkt op zes AA-batterijen.


Persoonlijk vind ik deze lichtbox heel erg leuk, omdat je je eigen quote erop kunt maken. Dit maakt het ook een geschikt cadeau voor iemand, omdat je het kunt personalizeren. Daarnaast is het een leuk interieur item om in je kamer neer te zetten, of aan iemand te geven die bijvoorbeeld net verhuisd is. Ik ben er in ieder geval heel tevreden over, en ik moet nog even wat leuke quotes zoeken die ik erop kan zetten; tips zijn welkom!

De Fixx Lightbox is te koop bij Ditverzinjeniet.nl voor €29,95.

4 comments

  1. Heel leuk! Ik wil er ook nog graag eentje, dus ik ga dit zeker onthouden!

    ReplyDelete
  2. Aaaah heel erg leuk! Zie ze op Instagram vaak voorbij komen en ik wil er ook wel eentje. Het past alleen niet echt in de huidige stijl van m'n kamer.

    ReplyDelete
  3. Zo leuk! Ik wil ook ooit nog zo'n ding aanschaffen :)

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD