Social Media

New In | FjällRäven Backpack


Steeds vaker zie je ze voorbijkomen: de FjällRäven Kanken rugzakken. Al een tijdje vond ik ze ontzettend leuk, maar ik wist in eerste instantie niet zo goed of het iets voor mij zou zijn. Ik gebruik niet zo vaak rugtassen, dus ik wist niet zo goed hoe het me zou bevallen. Maar nu mocht ik bij Bagageonline.nl een tas of koffer uitzoeken, en toen werd ik wel erg benieuwd! Deze rugzak is het uiteindelijk geworden; ik moet toegeven, hij is favoriet!


FjällRäven is een Zweeds rugtassen merk. Ik vond het lastig om een rugzak te kiezen, aangezien ze een groot assortiment hebben. Hoewel ik meerdere kleuren erg leuk vond (bijvoorbeeld legergroen of donkerblauw), ben ik toch voor een zwarte rugzak gegaan. Een zwarte rugzak kun je natuurlijk eindeloos combineren, en staat eigenlijk bij elke outfit. 

Deze rugzak is een speciale Black Edition uit de No. 2 serie van FjällRäven. Hij heeft, anders dan de 'gewone' serie, leren details zoals de hengsels. Wat erg handig is aan deze rugzak, is dat hij door een laagje wax op basis van bijenwas waterafstotend is. Hij is dus erg geschikt voor een dagje wandelen met wat slechter weer.


Maar de rugzak is ook erg geschikt voor een dagje naar de uni, aangezien je er ook makkelijk je laptop in kwijt kan. Ik geloof dat mijn laptop 13,3 inch is, en die past perfect in deze tas. Ik heb 'm al een weekje in gebruik, en ik ben er echt ontzettend blij mee. Het is een handige en stevige rugzak waar je heel wat spullen in kan opbergen. De hengsels zijn stevig genoeg om je rugzak ook met de hand te dragen, wat ik er persoonlijk ook erg leuk uit vind zien. Ik merk dat de rugzak van hele goede kwaliteit is, aangezien hij makkelijk te gebruiken is en het materiaal ook erg stevig aanvoelt. Daarnaast is de rugzak gemaakt uit milieuvriendelijke materialen wat natuurlijk een groot pluspunt is. 

Toevallig ga ik volgende week naar Scandinavië; namelijk Helsinki. Deze rugzak past natuurlijk perfect bij deze reis, en ik ga 'm zeker meenemen - foto's volgen!

Wat vinden jullie van deze FjällRäven rugzak?
Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb ter review.

4 comments

 1. Ah ik vind de fjallraven rugzakken zo tof! Ze zijn onwijs handig en zien er ook nog eens leuk uit <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Super gave rugzak!

  ReplyDelete
 3. Zo'n rugzak van FjällRäven staat ook nog op mijn wishlist! Het liefst met een kleurtje, hoewel jouw zwarte versie ervan ook leuk is :) En die rugzak is inderdaad heel handig voor op reis!

  ReplyDelete
 4. Een vriendinnetje van mij gaat nu overal heen met zo'n toffe tas.. geweldig! en enorm jaloers

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD