Social Media

Review | Batiste Cherry Droogshampoo


Droogshampoo is een van de dingen die ik het liefst altijd in huis wil hebben. Vet haar vind ik echt verschrikkelijk, en droogshampoo is daar echt de perfecte oplossing voor. Soms komt het voor dat ik geen tijd heb om mijn haar te wassen, of dat ik er simpelweg even geen zin in heb. Ook weet ik dat het niet goed is om je haar te vaak te wassen, en daarom vind ik droogshampoo een hele goede tussen oplossing. Toevallig mocht ik de Batiste Cherry droogshampoo ontvangen, en vandaag deel ik mijn mening hierover met jullie!


Batiste is een bekend merk als het gaat om droogshampoos. Ze hebben veel verschillende soorten, maar ik ontving de Cherry versie: een die ik nog nooit eerder had geprobeerd. Ik moet toegeven dat Batiste droogshampoos wel mijn favoriet zijn. Ik heb meerdere merken geprobeerd zoals Kruidvat en Andrélon, maar Batiste vind ik zelf het prettigst werken. 

De verpakking van deze droogshampoo vind ik echt ontzettend leuk; lekker vrolijk en zomers. Ook past de verpakking goed bij de geur - de droogshampoo ruikt namelijk naar kersen. Het is een zoete kersengeur, en het doet me een beetje denken aan bepaalde snoepjes. Ik moet eerlijk toegeven dat ik normaal niet zo van zoete geuren houd, maar doordat het bij deze wel meevalt vind ik 'm eigenlijk wel lekker ruiken.


Zoals vrijwel alle droogshampoos heeft deze ook een spuitknop waarmee je de poeder makkelijk over je haar kunt verdelen. 


Droogshampoo is erg makkelijk in gebruik, maar op de achterkant van de fles staat nog een korte uitleg. Je spuit de droogshampoo op de haarwortels op een afstand van 30 cm. Daarna masseer je de shampoo even in je haar, zodat het er goed intrekt. Vervolgens wacht je een minuutje, en dan borstel je je haar door om zo de witte waas te verwijderen. Hier moet je dus even mee opletten: het is niet zo'n mooi gezicht als je haar nog deels wit is als je de deur uitgaat.  


Persoonlijk vind ik het een hele fijne droogshampoo. Hij maakt je haar een stuk minder vet, en het voelt ook een stuk schoner aan. Soms kan het zijn dat je haar onprettig voelt als je droogshampoo hebt gebruikt, maar dat is bij deze niet het geval. Wel belooft deze droogshampoo ook volume, maar ik moet toegeven dat dit wel minimaal is. Mocht je op zoek zijn naar een droogshampoo die je haar ook veel volume geeft, dan zou je ik de Batiste XXL Volume Droogshampoo aanraden (je kunt mijn review hier lezen). Ik ben er in ieder geval wel tevreden over!

De Batiste Cherry Droogshampoo is onder andere te koop bij Kruidvat voor €4,89 (200ml).
Dit product heb ik ontvangen ter review.

5 comments

 1. Lijkt me echt fijn eens te gebruiken!

  ReplyDelete
 2. Ah de verpakking is echt al heel cute!
  Ik ben erg benieuwd geworden en ga hem snel eens proberen. :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Hij lijkt me heel fijn! Je moet zeker ook eens de Wild variant gebruiken (met luipaardprintje), die ruikt echt superlekker!

  ReplyDelete
 4. Dit is mijn favoriet én favoriete geur van Batiste :-)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD