Social Media

ANNA NOOSHIN JEWELLERY ANNA+NINA


Een tijd geleden bracht Anna Nooshin in samenwerking met ANNA+NINA een sieradenlijn uit. ANNA+NINA is een Amsterdams sieradenmerk waar ik al een tijdje fan van ben. Ze hebben namelijk prachtige subtiele sieraden, iets waar ik de laatste tijd heel erg van houd. Ook de sieraden die Anna Nooshin samen met ANNA+NINA uitbracht, vond ik ontzettend mooi. Onlangs besloot ik een bestelling te plaatsen, dus kijk mee naar mijn aankoopjes!


Op de site van ANNA+NINA heb ik uiteindelijk twee kettinkjes besteld. Ik was heel erg aan het twijfelen of ik moest gaan voor de kettinkjes, of toch ook een paar oorbellen. Ik ben p het moment namelijk een beetje geobsedeerd door leuke oorbelletjes, maar aangezien ik al een hele verzameling heb, koos ik toch voor de kettingen. 

De kettingen zaten verpakt in twee kleine kartonnen doosjes, beide in een babyroze kleur. Ik moet toegeven dat ik had gehoopt op een wat chiquere verpakking, aangezien de sieraden niet erg goedkoop zijn. Maar goed, de sieraden zijn natuurlijk het belangrijkst!
  

Ik koos voor twee zilveren kettingen uit de Anna Nooshin lijn. De ene ketting heeft twee ringetjes die als het ware in elkaar 'haken', en de andere heeft een zilveren disc of muntje. Ik draag zelf alleen maar zilveren sieraden, vandaar dat ik ook voor zilver gekozen heb. Goud vind ik niet zo goed bij mij staan, helaas. Het leek me ontzettend leuk om deze kettinkjes te combineren, aangezien je ze beide op twee verschillende lengtes kunt dragen. Zo kun je de ene wat lager laten hangen dan de ander.En zie hier het resultaat! Ik vind beide kettinkjes echt ontzettend mooi, vooral omdat ze zo fragiel en subtiel zijn. Ze zijn erg mooi en elegant, en daarnaast zijn ze in mijn ogen ook tijdloos. Ik denk dat ik ze over een jaar of 10 nog steeds mooi zal vinden, omdat ze zo neutraal zijn. 

Beide kettinkjes kosten €45,-, dus om er meteen twee te bestellen was toch best een grote uitgave. Toch ben ik erg blij dat ik ze heb besteld, want ik denk dat ze heel lang mee gaan en dat ik ze heel lang leuk blijf vinden. Op dit moment draag ik ze allebei, maar wellicht dat ik het af en toe afwissel en ze apart draag. 

Wat vinden jullie van deze kettinkjes van ANNA+NINA in samenwerking met Anna Nooshin?

7 comments

 1. Wauw, wauw, wauw, wat een schitterende sieraden!

  ReplyDelete
 2. Ze zijn super pretty! En heel subtiel, love it. Ik vind ze echt prachtig!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik vind de kettinkjes erg mooi door dat ze, zoals je zelf al zegt, zo subtiel zijn. Leuk!

  ReplyDelete
 4. that jewellery looks beautiful! Your photos are really nice, too! well done ;)
  http://texturecharmscolour.de

  ReplyDelete
 5. Oh die kettinkjes zijn zo leuk! Hier hou ik wel echt van!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD