Social Media

Cadeautips voor je beste vriendin


In je omgeving is er altijd wel iemand jarig; of het nu je zus, je moeder, je tante of je vriendin is. Als je die persoon erg goed kent, dan is het meestal wel makkelijk om een leuk cadeau voor diegene te bedenken. Maar af en toe kan het kiezen van een cadeau ook best lastig zijn. Vandaar dat ik vandaag met jullie wat leuke ideetjes wil delen als inspiratie!

Een smoothiemaker
Dit is een leuk cadeau voor de healthfreaks onder ons! Zelf houd ik ontzettend veel van smoothies maken, en waarschijnlijk ben ik niet de enige! Het is heerlijk om de dag te beginnen met je favoriete smoothie die je zelf kan maken. Veel van mijn vriendinnen wonen op kamers, wat zo'n smoothiemaker natuurlijk een extra leuk cadeau maakt.

Een lunch of high tea
Quality-time met je beste vriendin (of natuurlijk iemand anders) is altijd goed! Persoonlijk vind ik het erg leuk om iemand ergens mee naartoe te nemen en diegene te verrassen met een lekkere lunch of een gezellige high tea. Je kunt lekker bijkletsen en tijd met elkaar doorbrengen. En geef toe, wie houdt er nu niet van lekker eten? Een uitje is altijd leuk om cadeau te doen.

Een krul- of stijltang
Voor iemand die van leuke beautyproducten houdt, is een krul- of stijltang misschien wel een leuk idee om als cadeau te geven. Voor een feestje, een avondje uit of een speciale gelegenheid zoals een bruiloft is het altijd fijn om prettige haartools te hebben. Bijvoorbeeld een fijne stijltang van Remington!

Een fotocollage
Als je graag iets persoonlijks wil geven, dan is het ook erg leuk om foto's van jullie samen te verwerken in een cadeau. Een fotocollage is misschien een leuke optie, maar ook een klein fotoalbum of een slinger met foto's is erg leuk en creatief. 

Een zelfgebakken taart
Toen ik wat jonger was, bakte ik heel vaak een taart voor een jarige vriend of vriendin. Ik vond het altijd ontzettend leuk om te doen, en dit is ook een lief cadeau om te geven. Zo laat je zien dat je om diegene geeft en dat je tijd in een geschenk hebt gestoken. En gezellig natuurlijk om samen op te eten!

3 comments

  1. Ik vind het ook altijd leuk om een etentje of high tea cadeau te doen! (en al helemaal om te krijgen natuurlijk haha)

    ReplyDelete
  2. Super handig! Ga deze cadeaus zeker even ergens opschrijven ;)

    ReplyDelete
  3. een zelfgebakken taart en uiteten nemen vind ik erg leuk!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD