Social Media

e.l.f. blush in Blushing Rose


Laatst mocht ik bij Eyes Lips Face een aantal nieuwe producten uitzoeken, waaronder deze blush. Ik heb nog niet zo veel blushes in mijn bezit, en daarom leek het me wel leuk om er een uit te proberen. 

Qua kleur vind ik blushes vaak wel lastig, omdat er heel veel verschillende soorten tinten zijn en ik nooit precies weet welke kleur mooi bij mijn huid past en welke niet. Uiteindelijk koos ik de tint Blushing Rose van e.l.f.De verpakking van deze blush is simpel, maar wel mooi. De blush zit verpakt in een zwart mat doosje, en aan de binnenkant bevindt zich een klein spiegeltje. Ik moet toegeven dat het echt een mini-spiegeltje is, maar het is op zich wel handig als je op reis gaat. Een iets grotere spiegel was wel fijner geweest.


De naam Blushing Rose vind ik erg goed bij deze blush passen; hij is roze, maar niet te fel. Er zit een subtiele glitter in de blush, hoewel deze niet erg opvallend is. Dit vind ik persoonlijk niet erg, aangezien ik heel erg van highlighter houd. Een glitterende blush én highlighter is meestal iets te veel van het goede.


De swatch vind ik er veelbelovend uitzien! Ik vind het een prachtige kleur, een die waarschijnlijk veel mensen zal staan. Hij is niet te opvallend, waar ik wel van houd. I like it!


Hier heb ik de blush aangebracht; ik vind het een prachtige blush! Hij geeft een mooie blos op je wangen, en hij is gemakkelijk aan te brengen. Wel is de shimmer in de blush niet goed terug te zien op de wangen (op deze foto heb ik wel een highlighter aangebracht). Ik ben erg positief over deze blush! Daarnaast is 'ie ook nog eens super betaalbaar; hij kost namelijk maar €5. Zeker een aanrader als je het mij vraagt!

Wat vinden jullie van deze blush?
Dit product heb ik ontvangen ter review.

6 comments

 1. Wauw wat een mooie blush, ik vind hem heel erg mooi!
  Staat je ook goed!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Deze heb ik ook gebruik hem veel te weinig. Deze blush matcht ook goed bij je huid!

  ReplyDelete
 3. Oeh op je arm vond ik hem vrij donker maar op je gezicht staat 'ie super! <3

  ReplyDelete
 4. Dat is geen geld. Ziet er mooi uit en staat je ook goed!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD