Social Media

Fashion | New Converse


De lente is eindelijk weer begonnen, en ook het weer is een stuk beter dan een maandje geleden. De zon schijnt, de temperatuur loopt op en je kunt al heerlijk op een terrasje zitten en een drankje drinken. Bij de lente horen natuurlijk ook weer nieuwe items voor in je garderobe, waaronder ook nieuwe schoenen! Bij Nelson mocht ik nieuwe schoenen bestellen, en ik besloot uiteindelijk te gaan voor deze witte Converse. Al vanaf ongeveer mijn twaalfde draag ik deze schoenen al, en ik heb ook al heel wat paar in mijn leven gehad. Maar ik had nog nooit een wit paar Converse gehad, en daarom leek me het wel leuk om die eens uit te proberen!


Witte schoenen doen het altijd goed in de lente en zomer, omdat ze met letterlijk alles te combineren zijn. Daarnaast zijn Converse wel een van mijn favoriete sneakers; ze hebben beetje een vintage uitstraling waar ik wel van houd. 

Voor wie Nelson nog niet kent: dit is een online en fysieke winkel waar je voornamelijk schoenen, maar ook tassen, kunt kopen. Ze hebben echt een groot assortiment met verschillende schoenen en merken; naast Converse verkopen ze bijvoorbeeld ook Asics, Bronx, Clarks, Dr. Martens, Nike en Puma.


Ik ben echt ontzettend blij met deze nieuwe witte Converse, en ik weet zeker dat ik ze erg vaak ga dragen. Op dit moment heb ik ook witte Adidas sneakers, maar het is altijd leuk om die af te wisselen met deze Converse. Laat de zomer maar komen!
Dit product heb ik ontvangen ter review.
Dragen jullie ook vaak Converse?

5 comments

 1. Leuke schoenen! Ik heb ze in het zwart :)

  ReplyDelete
 2. Dit zijn schoenen die je overal onder kan dragen, ideaal!

  ReplyDelete
 3. Zulke schoenen wil ik nog steeds heel graag hebben! Heb momenteel witte Adidas schoenen, maar ik kan ze gewoon niet helemaal wit houden hihi.

  ReplyDelete
 4. Aaah wat een leukerds. Ik ben alleen echt zo slecht met schoenen wit houden haha.

  ReplyDelete
 5. Ik vind witte sneakers erg mooi en zomers, maar ben ontzettend bang dat ze na één dag dragen al zwart zijn, haha!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD