Social Media

Interior | Decorating your room


Ik houd ontzettend veel van interieur. Het inrichten van kamers vind ik echt geweldig om te doen, en ik kan eindeloos op internet of in tijdschriften zoeken voor inspiratie. Stiekem ben ik ook heel nieuwsgierig naar andermans huizen, omdat een interieur zo veel over iemand zegt. Vandaag laat ik jullie een kijkje in mijn kamer zien, met een paar leuke ideeën voor je kamer zoals een mooi stylized kledingrek.

Vloerkleden
Persoonlijk vind ik het altijd wel wat hebben als een kamer een kleedje op de vloer heeft. Dit geeft meteen een hele andere uitstraling, en meestal geeft het ook wat warmte in de kamer. Ook is het leuk om af en toe van kleed te veranderen, want zo is je kamer meteen omgetoverd! 

Kledingrekken
Wat ik ook ontzettend leuk vind, maar jammer genoeg zelf niet echt genoeg ruimte voor heb op mijn kamer, is een kledingrek. In mijn oude kamer had ik wel een soort kledingrek, maar hier hing ik al mijn kleding in op waardoor het kledingrek er nogal rommeling uitzag. Op Pinterest zie je vaak dat er maar een aantal mooie items op een kledingrek hangen, en dat de kleuren van de kleding ook nog eens op elkaar afgestemd zijn. Zo ziet je kamer er toch netjes en opgeruimd uit, wat bij mij dus het probleem was. Helaas heb ik op dit moment geen ruimte meer over om een kledingrek neer te zetten, maar wie weet dat ik er weer een in de toekomst aanschaf!


Planten
Zoals je op de foto kunt zien, heb ik ook een aantal planten op mijn kamer. Helaas lukt het me niet altijd om ze goed te verzorgen, en zijn er onlangs een paar 'overleden'. Vooral cactussen en klimop plantjes vind ik erg leuk, maar ook vetplantjes en aloë vera planten vind ik mooi staan. Planten geven kleur en leven aan je kamer, wat het wat gezelliger en knusser maakt.

Wereldkaarten
Iets wat ik ook erg leuk vind om in mijn kamer op te hangen, is een wereldkaart. Op een of andere manier vind ik wereldkaarten echt prachtig; de wereld op een kaart ziet er gewoon heel interessant uit. De vormen van bepaalde continenten, de ontzettend veel verschillende landen en steden... Ik vind het erg leuk om naar een wereldkaart te kijken en stiekem weg te dromen naar alle prachtige plekken die ik nog graag zou willen bezoeken. 

Kleuraccenten
Ik ben altijd een persoon die veel te veel decoratie koopt voor op mijn kamer. Van planten tot kaarsen, vaasjes, fotolijsten, noem maar op. Op de foto's valt het wellicht nog mee, maar inmiddels is mijn kamer wel een beetje veranderd met nóg frutsels, én hier is mijn kamer ook een stuk opgeruimder dan normaal (oeps). Zelf vind ik rosé gouden spulletjes erg leuk, dus ik heb bijvoorbeeld een lampje van de IKEA en een waxinelicht-houdertje op mijn kamer in die kleur. Zoals ik al zei, is een kledingrek ook ontzettend leuk als decoratie. Vooral als je je mooiste kledingitems op een kledingrek hangt, is het echt een eyecatcher. Met name als je kleding dan ook nog eens op bepaalde kleuren zijn gesorteerd, bijvoorbeeld alleen neutrale kleuren zoals zwart, wit, nude en grijs. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om wat kleuraccenten op je kledingrek te hangen, en het een echt decoratie item te maken.

9 comments

  1. Ziet er cool uit Wies. En... nog steeds niet op bezoek geweest. Iets anders, je moet nu toch loads of watches hebben😁. Liefs, Ief

    ReplyDelete
  2. Wat heb jij een mooie kamer. Alles past goed bij elkaar, hoewel het toch niet allemaal dezelfde stijl is. De muurplankjes vind ik erg leuk. Een tapijt wil ik ook wel, maar ik ben allergisch voor huisstofmijt en dat wordt wel bijzonder lastig zo...

    ReplyDelete
  3. Een wereldkaart is inderdaad leuk voor op je kamer!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD