Social Media

Interior | Karlsson Hexagon Marble Clock


De marmertrend is op dit moment niet meer weg te denken. Overal zie je marble, bij zowel telefoonhoesjes als stationary artikelen - maar eigenlijk vooral in de interieurwereld. Je kunt het overdrijven (vind ik persoonlijk), maar ik moet toegeven dat ik het wel een hele toffe trend vind. Het is redelijk neutraal en klassiek, waardoor het makkelijk te combineren is met andere stijlen en items. Daarnaast is het ook nog eens erg fotogeniek, en staat het altijd prachtig op foto's. Onlangs voegde ik een nieuw marble item toe aan mijn collectie, namelijk deze prachtige wandklok van Karlsson. 


Op de foto's zie je de Karlsson Hexagon Marmer Klok, een zeshoekige wandklok. De klok is gemaakt van echt marmer, waardoor elke klok een uniek exemplaar is en de klokken dus van elkaar verschillen. Doordat de klok zes hoeken heeft, heeft het weer een hele andere uitstraling dan een gewone ronde klok. 


Op de klok zijn driehoeken verwerkt, en het merkje is ook subtiel te vinden aan de linkerkant. Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind, is dat de klok goudkleurige wijzers heeft. Wel moet ik toegeven dat de wijzers erg fragiel zijn, waardoor ze snel kunnen buigen. Hier moet je dus extra voorzichtig mee zijn, want knikken in de wijzers zien er natuurlijk niet mooi uit. 

Bij deze klok hoef je je ook geen zorgen te maken over het harde tikken van de wijzers, want deze klok is geluidloos. Zelf heb ik er niet zoveel problemen mee en wen ik daar wel snel aan, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen hier zich mateloos aan kunnen ergeren.


Ik kan niet anders zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze klok. Hij is uniek, bijzonder en echt een eyecatcher als je het mij vraagt. Daarnaast is marmer ontzettend leuk te combineren met andere items en kleuren, en ik kan niet wachten om 'm daadwerkelijk op de goede plek te hangen (op de foto's heb ik een andere klok even van de muur gehaald om het effect te laten zien). De klok is te bestellen bij Ditverzinjeniet.nl voor €55,95, wat mij betreft echt een prima prijsje is.

Dit product heb ik ontvangen ter review.

7 comments

 1. Oh wauw, ik vind hem echt prachtig!

  ReplyDelete
 2. Ik vind de klok er heel erg mooi uitzien, maar vind hem zo moeilijk te lezen... Als je er niet vlak voor staat, kan je nooit precies weten hoe laat het is. Als eyecatcher doet hij het natuurlijk wél erg goed.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind dat persoonlijk wel meevallen, misschien is het even wennen maar ik heb er geen problemen mee :)

   Delete
 3. Wat een mooie klok! Geluidloos hoeft een klok niet per se te zijn voor mij, ik wen er inderdaad ook snel aan ;)

  ReplyDelete
 4. Wat een super toffe klok, ik ben gek op marmer. Vind hem ook erg mooi!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 5. Oeeh, wauw, wat een mooierd, toffe aanwinst! :)

  xx Alex

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD