Social Media

New in | iPhone 7 cases


Ik moet eerlijk bekennen dat ik snel uitgekeken ben op dingen. Dit betekent niet dat ik nergens tevreden over kan zijn of heel lang van iets kan genieten, maar ik hou gewoon erg van afwisseling. Natuurlijk heb ik het niet over mensen, maar meer over spullen en kleding. Zo ook bij telefoonhoesjes - meestal heb ik één telefoonhoesje erg lang om mijn mobiel heen, maar als ik de afwisseling heb vind ik het leuk om dit ook te doen. Toevallig kreeg ik laatst wat leuke iPhone 7 hoesjes binnen, die ik met jullie wil delen!


Fashionchick Leaves Softcase | €14,95
Smartphonehoesjes.nl verkoopt heel wat leuke telefoon accessoires, waaronder leuke telefoonhoesjes. Ik mocht wat accessoires uitkiezen, en ik koos uiteindelijk voor twee hoesjes: eentje met bladeren en eentje met glitters en steentjes. De eerste is van Fashionchick: een transparant hoesje met daarop grote bladeren. Dit soort prints zie je steeds vaker voorbijkomen, en stiekem vind ik het wel erg leuk. Het hoesje is flexibel, waardoor je 'm heel gemakkelijk om je iPhone heen kan doen. 

Naast telefoonhoesjes kun je dus ook andere accessoires kopen, bijvoorbeeld een Lenovo Tab 3 Essential hoes. Ook verkoopt Smartphonehoesjes.nl opladers en powerbank, wat natuurlijk altijd wel handig is. 


Ik vind het echt een ontzettend leuk hoesje: speels maar niet overdreven opvallend. Wel moest ik even wennen aan het hoesje, want je voelt de bladeren namelijk zitten op het hoesje - en stiekem zit ik er steeds aan te voelen, haha. 
  

Case-Mate Karat Case - Pearl | €44,95
Het volgende hoesje is er eentje van Case-Mate. Dit hoesje bestaat uit twee aparte delen: een flexibele en doorzichtige bumper, en daarbij hoort een hardcase met daarop allemaal glitters en parelmoerstukjes. Ik geef toe dat ik niet zo snel voor dit soort hoesjes ga; ze zijn namelijk nogal opvallend. Toch was ik hier wel erg benieuwd naar, vooral omdat je dit soort glitterhoesjes steeds vaker ziet. 


Het was even uitvogelen hoe het hoesje precies werkte, maar ik kreeg 'm uiteindelijk om mijn iPhone heen. Doordat 'ie uit een bumper en hardcase bestaat, beschermt het hoesje wel best goed. Daarnaast is dit een wat duurder hoesje dan die van Fashionchick, dus hij kwam ook in een redelijk luxe verpakking.

Wat ik wel een beetje vervelend vond aan dit hoesje, is dat de rand van je iPhone een stuk dikker wordt waardoor je niet zo makkelijk meer bij de mute knop kan. Daarnaast zit het hoesje erg strak om je iPhone - het was écht lastig om het hoesje weer van mijn telefoon af te krijgen. Ik heb het zelfs even gegoogled, omdat ik geen idee had hoe ik dit moest doen. Uiteindelijk vond ik een oplossing: ik kon namelijk de flexibele bumper eraf trekken waardoor het vervolgens makkelijk was om de achterkant ook van mijn iPhone af te krijgen. Maar dit was wel even een gedoe, en ik was bang om het hoesje of mijn iPhone te beschadigen.


Hoewel ik het tweede hoesje wat minder vind, ben ik toch wel blij met beide hoesjes. Waarschijnlijk moet ik het eraf krijgen van het Case-Mate hoesje even onder de knie krijgen, en dan lukt het wel. Maar mijn voorkeur gaat wel uit naar het hoesje van Fashionchick - deze print vind ik een stuk leuker! Deze heb ik nu ook om mijn iPhone heen, en ik ben er tot nu toe erg blij mee! Naast 'gewone' telefoonhoesjes, kun je op de webshop ook zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Altijd leuk voor een cadeautje!  
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

7 comments

 1. Het hoesje van fashionchick is zo tof en lekker zomers!
  Leuke hoesjes heb je uitgekozen. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Die ene met die palmbladeren is echt heel leuk! Lekker zomers <3

  ReplyDelete
 3. Wat een leuke hoesjes zeg, vind vooral die met de palmbladeren het mooiste.

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke hoesjes! <3 Ik ben zelf ook nog op zoek naar leuke nieuwe, omdat mijn oude stuk is haha.

  ReplyDelete
 5. Hello!Thank you for sharing valuable information about koopjekabels. I hope you will share some more information about koopjekabels. please keep sharing! we are very grateful to you.

  telefoon accessoires

  telefoon accessoires

  telefoon accessoires

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD