Social Media

Newest Daniel Wellington watch: Classic Petite Sterling


Aanschouw het nieuwste Daniel Wellington horloge: de Classic Petite! Daniel Wellington is by far mijn favoriete merk als het om horloges gaat, dus toen ik te horen kreeg dat er een nieuwe collectie kwam én ik er ook nog eens een mocht ontvangen, was ik mega enthousiast. Kijk mee naar het nieuwste exemplaar!De vorige horloges van Daniel Wellington waren verpakt in een mooi bruin leren doosje, maar deze keer heeft Daniel Wellington een nieuwe verpakking. Het horloge zit namelijk in een mooi zwart kartonnen doosje dat voorzien is van gouden details en letters. Aan de binnenkant zit een soort suède deel waar het horloge op ligt. 


De Classic Petite collectie is de allernieuwste collectie van Daniel Wellington, en deze horloges hebben geen leren bandje maar eentje van metal mesh. De horloges zijn verkrijgbaar in zowel zilver als roségoud; zelf koos ik voor zilver. Daarnaast is het uurwerk wel hetzelfde als de meeste DW horloges, én je kunt er ook voor kiezen om een zwarte wijzerplaat te nemen in plaats van een witte. Zoals de collectie al verklapt, zijn deze horloges wat kleiner dan de Classic collection. De Classic Collection horloges zijn 36mm, de Classic Petite horloges zijn 32mm.

   

Ik kan niet anders zeggen dat Daniel Wellington zichzelf weer overtroffen heeft door een prachtig nieuwe collectie te lanceren. Heel mooi, klassiek en tijdloos zijn de woorden die mij dit horloge doen omschrijven. Ik weet zeker dat ik dit horloge met ontzettend veel plezier ga dragen, aangezien het een geweldige toevoeging is aan mijn sieraden stash

Gebruik de kortingscode NATUREOFHAPPINESS en krijg 15% korting op jouw horloge!

Het horloge is te koop bij danielwellington.com voor €159.
Dit product heb ik ontvangen ter review.

7 comments

 1. Wat een prachtig horloge! Ik heb een rosé gouden van DW maar zilver vind ik ook prachtig. DW is ook by far mijn favoriete horlogemerk, draag de mijne eigenlijk altijd :)

  ReplyDelete
 2. Ik wil zo graag een horloge van Daniel Wellington! Het is echt een mooie die!

  ReplyDelete
 3. Wat een mooi horloge! Ik zou zo graag zo'n horloge willen, maar dan wél in het rosegoud denk ik :) Hoewel jouw zilveren horloge ook erg mooi is. Jammer dat het zo duur is, maar dat is te verwachten met zo'n mooi merk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze zijn inderdaad wel prijzig, maar je kunt er natuurlijk wel erg lang mee doen :)

   Delete
 4. Wat een prachtig horloge! Wauw, zo mooi.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD