Social Media

Polette California Glasses


Meestal draag ik lenzen, maar af en toe vind ik het ook leuk om mijn outfit op te fleuren met een mooie bril. Al vaker heb ik brillen bij Polette besteld, en tot nu toe was mijn favoriet het Hendrick montuur. Onlangs heb ik een nieuwe bril mogen ontvangen, en dit keer is het de California bril geworden!


Voor degenen die Polette Eyewear nog niet kennen: dit is een online webshop waar ze hele betaalbare monturen verkopen, én ze hebben erg veel keus. Je kunt zelf de sterkte van de bril bepalen, of je kunt natuurlijk voor modeglazen kiezen zonder sterkte. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de bril om te toveren in een zonnebril waarbij je zelf ook de kleur glazen kunt kiezen. 

California is een limited edition collectie met zowel gewone brillen als zonnebrillen. Ik vind ze allemaal ontzettend leuk, maar ik ben toch voor het zilveren montuur gegaan. Ik wilde heel graag een keer een soort 'ijzeren' montuur proberen. Dit zie je namelijk steeds vaker voorbijkomen, en ik was wel benieuwd hoe het mij zou bevallen.
  


Het montuur is dus zilver, en hij is wel aan de kleinere kant. Zelf ben ik nogal klein (namelijk 1.56m), vandaar dat mijn hoofd ook niet zo groot is. Ik kies bij Polette dan ook meestal de kleinere monturen uit, omdat bij mij een grote bril ook niet mooi staat.

De California bril wordt geleverd in een wit kartonnen doosje, en vervolgens zit de bril verpakt in een wit hoesje van Polette. Daarnaast krijg je bij deze bril ook een ontzettend leuk brillendoekje; namelijk een met een palmboomprint. Deze print komt ook terug op het doosje, wat ik een erg leuk detail vind. Op de poot van de bril staat nog eens California, ook dit vind ik een erg leuk detail. Er is overal goed over nagedacht, en dat soort dingen waardeer ik altijd wel.


Ik vind de California collectie stuk voor stuk ontzettend mooi, en ook met deze bril ben ik erg blij. Wel moet ik even wennen aan het zilveren montuur, maar bij sommige outfits zal dit zeker heel tof staan. Daarnaast vind ik het doosje en het brillendoekje erg leuke accessoires, en de bril kun je natuurlijk ook gemakkelijk in het doosje opbergen. De California brillen kosten €49,99, en dit kan wat meer worden afhankelijk van de glazen die erin worden gezet. Mijn bril kwam uiteindelijk uit op een bedrag van €59,98, en ik heb bij allebei de ogen een afwijking van -1.50. Best een prima prijsje, toch?

Zijn jullie al bekend met de brillen van Polette? En wat vinden jullie van deze limited edition collectie?
Dit product heb ik ontvangen ter review.

7 comments

 1. Ah hij is super tof! Ik vind de brillen van polette ook altijd heel erg mooi.
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat leuk dat het California-thema doorloopt in de verpakking en zelfs het doekje! Bijzonder montuur; ik ben benieuwd hoe het je staat.

  ReplyDelete
 3. Ohh deze is zo ontzettend gaaf! Ik had zo een model laatst op van een vriendin van mij en het stond me best haha

  ReplyDelete
 4. Wauwie echt heel mooi! Ik ben wel heel benieuwd hoe hij je staat!

  ReplyDelete
 5. Oeeehoe ik hou echt van dit soort monturen! Dat ijzer is echt gaaf. :) Lachen ook trouwens, die verpakking en het doekje. Erg leuke detail!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD