Social Media

Review | e.l.f. Baked Highlighters


Highlighter is echt een van mijn favoriete make-up producten. Ik houd van een mooie glow op mijn wangen, vooral in de zomer is dit prachtig. Het ziet er altijd zo mooi uit als het licht op je wangen schijnt! Vandaag review ik voor jullie twee Baked Highlighters van Eyes Lips Face, oftewel e.l.f.


De Baked Highlighters van e.l.f. komen in een zwart kartonnen verpakking. De linker highlighter het Blush Gems, en de rechter Moonlight Pearls. 
  


Blush Gems is een mooie warme highlighter. De kleur neigt een beetje naar blush en champagne, waar de naam dan ook goed bij past. Moonlight Pearls is een lichtere highlighter, en ook meteen een stuk koeler. 

Beide highlighters vind ik er echt mooi uitzien in de verpakking. Daarnaast zijn de verpakkingen ook lekker compact, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen en ze niet veel ruimte opeisen in je make-up tas. 


Hoewel ik beide highlighters mooi vind, was het wel even een gedoe om ze te swatchen. Om eerlijk ze zijn kwam er niet zoveel poeder vanaf als ik gehoopt had. Wellicht heeft dit te maken met het feit dat ik de highlighters met mijn vingers swatchte, want met een kwast gaat het gelukkig gemakkelijker. Wel hebben ze beide een mooie glans, maar mijn voorkeur gaat uit naar Moonlight Pearls omdat deze wat lichter en opvallender is. 


Het is altijd lastig om highlighter goed op de foto te krijgen, maar hierboven draag ik Moonlight Pearls. Ik vind het een heel mooi en subtiel effect, hoewel ik persoonlijk toch wel voor een wat opvallender effect houd.

De highlighters hebben een mooie glans, maar ze zijn wat lastiger aan te brengen wat ik jammer vind. Daarnaast houd ik zelf van 'knallendere' highlighters, en deze zijn een stuk subtieler. Mocht je er een willen aanschaffen, dan raad ik je Moonlight Pearls aan!

e.l.f. Baked Highlighters zijn te koop op www.eyeslipsface.nl voor €5 per stuk.
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

8 comments

 1. Wat jammer idd dat het moeilijk met aanbrengen is en swatch. Wel zie ik de glim van schoonheid van het product op de foto hoor. ;-)

  ReplyDelete
 2. Prachtige highlighters! Ik heb Moonlight pearls en ik vind het een hele fijn product.

  ReplyDelete
 3. Mooie highlighters! Ik hou zelf wel van wat subtielere highlighters :)

  ReplyDelete
 4. Toevallig! Ik keek pas een filmpje van Manny MUA waarin hij zegt ontevreden te zijn over deze highlighters omdat ze geen pigment afgeven. Vrijwel iedereen in de comments zegt dat je er een soort van 'beschermlaag' die eroverheen ligt, af moet schrapen en dat hij dan wel knalt. Misschien het proberen waard?

  ReplyDelete
 5. Ik vind ze echt heel mooi, je makeup is ook prachtig!

  ReplyDelete
 6. Baked producten moet je nat gebruiken, met een beetje nat kwastje lukt het beter. Dat van die bovenlaag is ook waar!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD