Social Media

Review | Mac Honeylove


MAC is mijn favoriete merk als het aankomt op lipsticks. Ik heb wel lipsticks van andere merken, maar om eerlijk te zijn vind ik MAC toch het fijnst. De meeste lipsticks van MAC voelen fijn aan op de lippen, blijven lang zitten én het assortiment is lekker uitgebreid - zelf kan ik uren neuzen tussen alle mooie kleurtjes. Laatst zocht ik nog een neutrale kleur voor overdag, en ik besloot voor Honeylove te gaan.


Honeylove is een hele neutrale kleur voor elke dag. Hij is vrij licht, en een beetje peachy. Ik moet toegeven dat ik eigenlijk helemaal niet van perzikachtige kleuren houd, maar deze kleur vind ik wél mooi. Hoewel de kleur dus best nude is, is het wel een redelijk warme tint.


De finish van Honeylove is mat - en als je me goed kent, dan weet je dat dit wel mijn favoriete finish is. In de zomer vind ik glanzende kleuren ook wel mooi, maar toch kom ik altijd terug bij matte lipsticks. Lekker simpel, en als het een felle kleur is wordt de lipstick niet té heftig - met een hevige glans vind ik het persoonlijk net iets teveel van het goede. 
En dan de swatch! Op mijn arm lijkt Honeylove wat donkerder dan op mijn lippen, maar de kleur op mijn lippen komt wat dichter bij de realiteit. Zoals ik al aangaf is het een lichte kleur, maar over het algemeen is het een hele draagbare kleur die eigenlijk bij alles wel past - qua kleding en qua make-up. 

Zoals je kunt zien is de finish mat, wat ik erg mooi vind. Wel vind ik deze lipstick een tikkeltje droog aanvoelen als je 'm een paar uurtjes op hebt, maar eigenlijk valt dit reuze mee en kan het veel erger. Hij blijft wel goed zitten naar mijn mening; als je alleen wat drinkt blijft hij makkelijk uren op je lippen zitten. Door eten slijt de lipstick wel sneller van je lippen, maar dit is begrijpelijk. Persoonlijk vind ik het ook helemaal niet erg om lipstick even bij te werken na het eten. 


Ik moet even wennen aan de kleur, want zo'n lichte kleur ben ik eigenlijk niet gewend. Meestal draag ik lipsticks die toch nét een tintje donkerder zijn, maar ik ben wel erg blij met deze lipstick. Hij blijft lang zitten, en ook de tint vind ik erg mooi. Daarnaast vind ik MAC lipsticks nooit echt tegenvallen, dus wat mij betreft is dit ook weer een aanrader!

Wat vinden jullie van Honeylove?

5 comments

 1. Doordat die juist zo licht is vind ik hem juist wel heel erg tof!
  Hij is goed te combineren met verschillende looks, ik vind het een mooie lipkleur! :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie alledaagse kleur. Jammer dat hij toch een beetje droog aanvoelt na een tijdje.

  ReplyDelete
 3. Ik heb Honeylove ook! Echt een mooie kleur is het. Misschien is iets donkerder mooier, maar voor m'n eerste lipstick ooit wilde ik niet iets hebben wat erg donker was dus koos ik deze :)

  ReplyDelete
 4. Bij MAC lijken die swatches altijd wat donkerder op de een of andere manier. Hij past wel echt goed bij je, staat mooi!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD