Social Media

Spring Fashion Trends


De lente is weer begonnen; zo fijn vind ik dat! Genieten doe ik niet alleen van het lekkere weer, de zon en de bloesem aan de bloemen, maar ook van de nieuwste fashion trends die zich weer voor doen. Nieuwe trends ontdekken vind ik erg leuk - en vandaag wil ik een aantal hele leuke trends met jullie delen die me zijn opgevallen!


Silver items
De laatste tijd zie ik steeds vaker zilveren items voorbijkomen, en dan met name schoenen. Het is even wennen want ze zijn natuurlijk ontzettend opvallend, maar stiekem vind ik het wel heel erg tof en zit ik er zelf aan te denken om een paar aan te schaffen. Deze hierboven zijn van Esprit, en het zijn zilveren clogs. Ik weet het - je moet echt houden van dit soort schoenen, want ze zijn nogal apart. Maar persoonlijk vind ik ze echt mega gaaf; ik weet nog dat ik een jaar of 4 geleden dit soort schoenen ook al heel graag wilde. Nog steeds heb ik geen paar clogs weten te scoren, maar wie weet wordt het daar eens tijd voor. Off-shoulder tops & stripes
Naast zilveren schoenen, zijn de off-shoulder tops op dit moment ook niet weg te denken. Je ziet het overal, en ook vaak gecombineerd met een streepje zoals deze top hierboven. Streepjes doen het altijd goed in de lente, en deze trend komt dan ook vrijwel elk jaar weer terug. Persoonlijk vind ik de combinatie van wit en rood echt ontzettend leuk - iets wat ik zelf nog niet in mijn kast heb hangen. 


Cute culottes
De culottes zijn ook weer helemaal terug, samen met de wat wijdere broeken en flared jeans. Hoewel ik erg klein ben en door dit soort broeken niet bepaald langer lijk, vind ik de trend toch wel erg leuk. Vroeger droeg ik alleen maar skinny jeans, maar de laatste tijd ben ik wat meer aan het experimenteren met andere soorten broeken en dit bevalt me wel goed. Deze broek vind ik ontzettend schattig; normaal houd ik helemaal niet van roze en vind ik een strik al snel too much - maar bij deze broek vind ik het juist wel leuk. Ook deze broek is van Esprit, en kost €59,99. 

2 comments

  1. Ah de broek is zo tof! Love it. Vind hem heel mooi, en ook nog in zo'n leuk pastel tintje.
    Liefs,
    Evelien

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD