Social Media

Gegraveerde zilveren naamketting


Even geleden werd ik benaderd door de webshop Names4Ever met de vraag of ik een van hun sieraden wilde proberen. Aangezien mijn voorkeur uitging naar de naamkettingen, heb ik besloten een te bestellen en vandaag deel ik het sieraad met jullie!

Op de webshop kun je verschillende soorten sieraden bestellen, maar ik heb gekozen voor de 'naamketting bar'. Dit zijn kleine plaatjes waar je een naam in kunt laten graveren. De bars zijn er in verschillende grotes, maar omdat meestal subtiele sieraden mijn voorkeur hebben ging ik voor de kleinste bar. Mocht je van wat opvallendere sieraden houden, dan kun je natuurlijk ook voor een grotere versie gaan. Overigens kun je ook voor een gouden sieraden kiezen. Deze zijn wel een stuk prijziger omdat het 14 karaats goud is.


Wat ik erg leuk vond, is dat het sieraad wordt geleverd in een heel mooi lichtblauw doosje. Een ontzettend leuke cadeauverpakking als je het mij vraagt! Daarnaast is zo'n doosje altijd handig om je sieraad in op te bergen als je 'm niet draagt. 


Zoals je kunt zien heb ik voor de kleinste bar gekozen, en is de ketting volledig zilver 925. Ik vind de bar erg mooi en subtiel: het sieraad is duidelijk te zien maar niet te opvallend of aanwezig. Aangezien ik het toch wat minder vind om mijn eigen naam op een sieraad te hebben (en vooral omdat ik 'm zelf heb besteld), koos ik ervoor om het woord 'serendipity' erop te laten graveren. Ik vind een heel mooi Engels woord, wat 'fortunate happenstance' of 'pleasant surprise' betekent, oftwel iets ontdekken waar je niet naar op zoek was. Ik vind dit zo'n leuk en schattig woord, dat het me wel leuk leek om dit op de zilveren ketting te laten graveren. Ook kun je kiezen uit twee verschillende soorten lettertypes; ik besloot voor het sierlijke lettertype te gaan. 


De ketting zelf is iets grover dan ik had verwacht, maar dit vind ik niet storend. De ketting is overigens 42 cm lang. De kwaliteit van de ketting vind ik erg goed, en ook de bar vind ik heel mooi en subtiel. Ik denk dat een naamketting als deze erg leuk is als cadeau voor iemand, omdat het echt iets persoonlijks is. Daarnaast komt de ketting in een ontzettend leuke cadeauverpakking, wat de ketting extra geschikt maakt om aan iemand te geven. Je kunt dus zelf kiezen wat je erop laat graveren, dus je kunt voor een naam kiezen, een datum of wellicht voor een korte quote (tot maximaal 20 tekens lang). De ketting die ik ontvangen heb kost €29,95, wat ik echt een prima prijsje vind voor zo'n zilveren ketting. De webshop is zeker een kijkje waard als je hiernaar op zoek bent!
Dit product heb ik ontvangen ter review.

3 comments

 1. Heel mooi zo'n kettinkje, ik hou er wel van! Leuk te combineren ook <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Wat een schattig kettinkje! Ik zag ook al een andere blogger die er iets anders dan een naam in liet graveren. Vind ik inderdaad ook mooier :)

  ReplyDelete
 3. Wat een prachtige subtiele ketting zeg!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD