Social Media

Gucci Knockoff Loafers


Al vaker zag ik prachtige loafers van Gucci voorbijkomen op internet, en ik was op slag verliefd. Het enige nadeel was dat Gucci natuurlijk niet bepaald een goedkoop merk is, en ik wil op het moment niet zoveel uitgeven aan een paar schoenen. Maar ik had geluk toen ik een youtube filmpje keek, wat iemand liet deze beauty's zien! Meteen besloot ik ze te bestellen, omdat ik er wel heel erg benieuwd naar was. 


Deze schoenen heb ik besteld bij een Britse webshop genaamd Ego, en ik heb er uiteindelijk maar €30,- betaald inclusief verzendkosten! Het zijn natuurlijk wel goedkope schoenen, en daardoor dus ook niet van echt leer. Ik moet toegeven dat ze ook wat naar plastic ruiken, maar hopelijk trekt deze geur nog iets weg. 


Wat ik vooral erg leuk vind aan deze schoenen, is dat ze mooie embroided flowers hebben op de voorkant. Geborduurde bloemen zie je de laatste tijd ├ęcht overal: op shirts, truien, broeken, maar dus ook op schoenen. Het is even wennen en ik begrijp als mensen er niet van houden, maar persoonlijk vind ik het echt een ontzettend leuke trend. Deze schoenen lijken heel erg op de Gucci loafers; het enige verschil zijn de kleuren van de bloemen, en natuurlijk het materiaal. 

Ook moet ik even wennen aan het feit dat het instappers zijn, en geen 'echte' schoenen doordat je ze als een slipper aantrekt. Toch vind ik dit wel iets hebben, en voor €30,- vond ik ze het proberen wel waard. Ik heb maat 3 (36) aangeschaft, maar omdat ik een hoge wreef heb kom ik iets minder makkelijk in de schoen. Gelukkig vind ik dat ik ze nog wel kan dragen aangezien mijn hak nog net niet over de achterkant heenkomt, maar als je ze wil bestellen is dit wel iets om rekening mee te houden.


Ik ben in ieder geval erg blij met deze schoenen, en ik kan niet wachten om ze te combineren met verschillende outfits. Helaas is het weer afgekoeld buiten, en zal ik nog even moeten wachten. Maar dan zal ik ze met plezier gaan dragen!

Wat vinden jullie van deze Gucci knockoffs?

9 comments

 1. Ik vind ze ├ęcht onwijs gaaf! Heel goed gevonden ook! :)

  ReplyDelete
 2. Wauw wat zijn ze gaaf! Ik vind de print erop heel erg leuk.
  Ik ben benieuwd hoe je ze gaat combineren :)
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 3. Ik had een echte 'schoen' mooier gevonden als je snapt wat ik bedoel, haha! Dus met een dichte achterkant. Maar alsnog een super fashionable schoentje!

  ReplyDelete
 4. Oooh, wat een leukies! Hele mooie schoentjes, echt mooie Gucci dupes!

  ReplyDelete
 5. Ik vind ze geweldig, zit zwaar te twijfelen om zoiets zelf ook te bestellen.

  ReplyDelete
 6. To acquire greater comforts during running process, it is essential to select the shoes that will be made up of single padded layer. Shoes that are made up of multiple padded layer will make your flatfeet to travel impends and can cause some pain while running. thestyleshoes.com

  ReplyDelete
 7. I appreciate everything you have added to my knowledge base.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.Thanks. Gucci Sliders

  ReplyDelete
 8. Whether making a first impression at an interview or looking the part everyday at the office, the impact of a well put-together look can’t be underestimated. Best Online Shoes Store

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD