Social Media

Interior | Decorative Lightbulb


Ik houd echt ontzettend veel van interieur, en met name decoratieve spullen vind ik erg leuk om uit te zoeken en bij elkaar te matchen. Wat ik wel een lastig puntje vind, is verlichting in een kamer. Vaak vind ik lampen ook niet zo mooi, omdat ze vaak saai kunnen ogen. Wellicht heb je deze trend al weleens voorbij zien komen, maar de laatstse tijd zie je vaak grote lightbulbs aan koorden! Vandaag laat ik deze combinatie aan jullie zien!


In restaurants zijn dit soort lampen ook vaak te vinden, maar je kunt het natuurlijk ook erg goed in je eigen huis hangen als decoratie en lichtbron. Deze lamp bestaat uit twee verschillende stukken, namelijk een beton fitting en een grote peer genaamd de Edison lamp. Beide producten zijn van het merk Kikkerland, en te bestellen op Ditverzinjeniet.nl
  


Ik vind de lamp er heel leuk uitzien, met name de Edison lamp die er naar mijn mening heel artistiek uitziet doordat 'ie zo groot is en hij allemaal 'lichtdraadjes' heeft. Daarnaast geeft de lamp ook veel licht wat ik wel prettig vind, en de kleur van het licht is ook mooi. Ik houd altijd wel van gelige lichten, anders is het zo kil. 


Hoewel ik nog even een mooi plekje in mijn kamer moet zoeken voor deze lamp, ben ik er wel heel erg blij mee! De lamp heeft een beetje een industriële uitstraling waar ik wel van houd, en ik denk dat 'ie bij heel veel soorten interieur erg leuk staat. De Kikkerland Beton Fitting kost €22,95 en de Edison lamp €9,95 op Ditverzinjeniet.nl, wat ik echt prima prijsjes vind! Zeker de moeite waard als je hiervan houdt!

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

4 comments

 1. Dat soort lampen zijn inderdaad echt zó leuk!

  ReplyDelete
 2. Oh super leuk! Deze hebben wij ook soort gelijk, maar dan staan ze gewoon rechtop haha.

  ReplyDelete
 3. Wat leuk! Ik ben ook opzoek naar een (plafond)lamp voor op mijn kamer. Ik heb er nu eentje die ik al vanaf mijn vijfje heb.. (met sterretjes yay!)

  ReplyDelete
 4. I’m going to read this. I’ll be sure to come back. thanks for sharing. and also This article gives the light in which we can observe the reality. this is very nice one and gives indepth information. thanks for this nice article... Gold Coast Concrete Resurfacing

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD