Social Media

Lente outfit ideeën


De lente is weer volop bezig, en daarom kunnen nieuwe kleren natuurlijk ook niet ontbreken. Zelf vind ik het ontzettend leuk om op verschillende webshops te kijken en nieuwe trends en items te ontdekken, en zo heb ik dit nu ook gedaan. Ik heb voor jullie een aantal lente items gecombineerd tot een paar mooie outfits die ik met jullie wil delen!

Hoewel ik zelf erg van donkere kleding houd, passen lichte kleuren natuurlijk wel goed bij de lente. Vandaar deze eerste outfit met een aantal nude/witte kleuren, en daarbij een leuk gestreept shirtje als eyecatcher. 
Striped Blouse: Your Look For Less | Nude Bag: Mango | Nude Shoes: Zara | White Jeans: Zara

Wat je de laatste tijd ook overal voorbij ziet komen, is embroidery, oftewel geborduurde patronen zoals bloemen. Zelf vind ik dit echt ontzettend leuk, dus dit kon niet ontbreken in een van de outfits. Ook vind ik dat je niet al te bang moet zijn om kleuren te combineren, en daarom heb ik blauwe schoenen bij deze outfit gekozen. Een mooie simpele witte blouse doet het naar mijn idee altijd goed. 
White Blouse: Your Look For Less | Jeans: Zara | Bag: Mango | Sunglasses: H&M | Shoes: Zara


Ook het combineren van prints kan echt prima, en daarom heb ik ervoor gekozen om bij deze outfit een simpele gestreepte top te combineren met een opvallende tas met een drukke print. Doordat het rood weer terugkomt in deze tas, past hij ook goed bij de rode broek. De schoenen zou ik zelf dan lekker rustig houden, en kiezen voor een witte sneaker.
Striped Top: Your Look For Less | Red Pants: Zara | Bag: Zara | Sunglasses: H&M | White Sneakers: Costes

Wat vinden jullie van deze outfits? Welke is jullie favoriet?
Dit artikel is in samenwerking met Your Look For Less.

2 comments

 1. Ik vind die laatste outfit met die strepen zoooo leuk!

  ReplyDelete
 2. De laatste outfit is zo tof! De knalrode broek met streepjes top is heel erg mooi.
  Lekker zomers!

  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD