Social Media

My favourite watch


Daniel Wellington blijft mijn favoriete merk als het gaat om horloges. Ze zijn mooi, klassiek, elegant en naar mijn mening tijdloos. Onlangs is de nieuwe Classic Petite Collection uitgekomen waar ik al eerder een artikel over schreef. Ik ging voor de zilveren variant met een witte wijzerplaat. Nog steeds ben ik ontzettend blij met dit horloge, en ik draag 'm vrijwel elke dag. 

Ik heb meerdere Daniel Wellington horloges in mijn bezit, en hoewel op dit moment deze mijn favoriet is, wissel ik 'm graag af met mijn andere. Al sinds mijn 18e draag ik deze horloges, en ik vind ze echt perfect. Ze passen overal bij, en als je het mij vraagt passen deze horloges bij iedereen.

Wil jij ook graag een Daniel Wellington horloge? Gebruik dan de code NATUREOFHAPPINESS voor 15% korting op danielwellington.com!

1 comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD