Social Media

Reflection week | What I did


Met mijn studie, UCM, hebben we het geluk dat we na elke tentamenweek een weekje vakantie krijgen. Vroeger was dit anders; de periodes duurden langer en er was geen weekje vrij. Blijkbaar kregen studenten hierdoor veel stress en burnouts, dus daarom hebben ze gekozen voor kortere en drukkere periodes, maar wél een weekje vakantie. Afgelopen week had ik een weekje vrij, en ik wil graag met jullie delen wat ik gedaan heb!


In het weekend hielp ik mee bij het proefkamp van de meisjesclub waar ik leidster van ben. Helaas doe ik dit niet vaak meer aangezien ik in Maastricht woon, maar als het kan vind ik het heel leuk om langs te komen. Het kamp was voor meisjes tussen de 6 en 8 jaar, en ze bleven een weekendje overnachten in ons gebouw. Ook heb ik aan het begin van mijn vakantie een lange wandeling gemaakt met mijn hond, en ik kwam deze nieuwsgierige koeien tegen. Heel schattig, maar stiekem ook een beetje eng omdat ze zo groot zijn, haha.Op dinsdag ging ik naar een vriendin die net in Zwolle is gaan wonen. We zijn toen lekker even de stad ingelopen, en een bezoekje aan Moonloft kon dit ontbreken. Dit is een ontzettend leuke winkel met veel leuke notitieboekjes, woonaccessoires en oorbellen. Ik ben al een hele tijd geobsedeerd door oorbelletjes, dus dit is een perfect winkeltje om dan langs te gaan. 's Avonds moest een vriend van ons optreden met nog een aantal conservatoriumstudenten, dus toen zijn we hier naartoe geweest en hebben we gezellig wat biertjes gedronken.


Woensdag was ik weer in Maastricht, en 's avonds ging ik cocktails drinken met lieve vriendinnetjes van mijn dispuut bij een nieuwe Cocktailbar genaamd Mr. Smith, om vervolgens nog even de stad in te gaan. De volgende dag was ik nogal moe, maar ben ik met een vriendin nog even sushi gaan eten bij Yumi. Sushi kan er altijd wel in!


Afgelopen zondag was het echt ontzettend lekker weer, en ging ik met een vriendin op een terrasje lunchen bij Coffeelovers in Maastricht op Plein 1992. Ik heb echt zo erg genoten van het weer, en ik baal echt dat het de komende week een stuk kouder en grauwer is. 's Avonds zijn we nog even wat kleine hapjes gaan eten bij Rumors in de Koestraat, ook echt een aanrader! Je zit er super gezellig, en ook de hapjes zijn erg lekker.

Deze week begin ik weer met tutorials en lectures, en hoewel ik benieuwd ben naar mijn nieuwe courses had ik liever nog een weekje vrij gehad om uit te rusten. Een weekje vind ik altijd nét te kort om tot rust te komen en alles te doen wat ik had willen doen. Maar goed, ik heb in ieder geval een gezellig weekje gehad!

4 comments

  1. Wat fijn dat je een weekje vrij had! Inderdaad is een weekje wel wat kort om helemaal tot rust te komen. Leuk artikel om te lezen!

    ReplyDelete
  2. Heerlijk een weekje vrij! Ik heb zelf op dit moment nu lekker twee weken vrij.

    ReplyDelete
  3. Moonloft ziet er zo leuk uit! Alvast een fijn Pasen :)

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD