Social Media

Sudio Vasa Blå earplugs


Muziek is echt mijn allereerste liefde en dat zal altijd zo blijven. Naast dat ik houd van piano spelen, gitaar spelen en zingen, kan ik ontzettend genieten naar het luisteren van muziek. Aangezien ik elke week ongeveer 5 à 6 uur met het openbaar vervoer reis, heb ik dan ook altijd mijn opgeladen iPhone bij me met non-stop Spotify. Tot nu toe heb ik altijd de Apple oordopjes gebruikt, maar laatst ontving ik deze Vasa Blå oordopjes die ik enthousiast heb geprobeerd!


De Vasa Blå oordopjes zijn van een Zweedse merk genaamd Sudio. Zij verkopen verschillende soorten oordopjes, en ook de Regent hoofdtelefoons. Deze hebben ze in meerdere kleuren, maar ik besloot voor de witte variant te gaan met roségouden details. Want wie vindt roségoud nou niet mooi?


De Vasa Blå werden geleverd in een mooie verpakking, met daarin twee doosjes. In het ene doosje zitten wat accessoires en de handleiding, en in de andere natuurlijk de oordopjes. 

Dit zegt Sudio Sweden over de Vasa Blå:
"Studio kwaliteit geluid, een elegant ontwerp en 8 uur vrijheid, daar staat de Vasa Blå voor. Link de Vasa Blå aan je telefoon en je neemt gemakkelijk de telefoon op door de ingebouwde microfoon en met de afstandsbediening kun je je telefoon besturen. De Vasa Blå is geschikt voor alle Bluetooth apparaten."

De Vasa Blå hebben dus Bluetooth, en je hoeft ze daarom dus niet aan je telefoon aan te sluiten. Dit vind ik persoonlijk heel handig, want soms is dat nog weleens een gedoe als je met het openbaar vervoer reist en moet over-,in- of uitstappen. 
   

De Vasa Blå heeft een afstandsbediening net als Apple oordopjes. Hiermee kun je het geluid harder of zachter zetten, en ook de muziek op pauze zetten als je dit wilt. Je kunt met deze afstandsbediening ook naar het volgende nummer schakelen door de +-knop twee seconden ingedrukt te houden. Hetzelfde geldt voor een vorig nummer! 

De oordopjes zelf vind ik overigens echt prachtig! Ik vind het wit in combinatie met het roségoud heel erg mooi; heel simpel maar toch oogt het luxe. I love it!


Bij de Vasa Blå krijg je in totaal vijf soorten oordopjes in verschillende maten, zodat je zelf kunt kijken welke grootte bij jou oren past. Dit is natuurlijk ontzettend handig, aangezien iedereen andere oren heeft. Van tevoren was ik heel erg bang dat de oordopjes niet zouden passen, aangezien ik (blijkbaar) nogal kleine oren heb voor dit soort oordopjes. Helaas is dit ook een beetje het geval; hoewel de kleinste oordopjes in mijn oren passen, heb ik het idee dat ze niet helemaal stevig zitten.


Ook krijg je bij de oordopjes een mooi leren hoesje waar je ze in op kunt bergen. Heel fijn als je ze even in je tas wilt doen, maar ze niet kwijt wil raken of ze niet wil beschadigen. Ook krijg je een metalen klip bij de oordopjes, waarvan de functie voor mij niet helemaal duidelijk is. 

Maar dan natuurlijk een van de belangrijkste punten, namelijk het geluid. Het geluid vind ik persoonlijk erg goed! Alle 'levels' van de muziek zijn goed te horen, zowel de bass als de hogere noten. 
  

Al met al ben ik wel erg blij met de oordopjes. Ze zien er echt prachtig uit; het design vind ik heel erg mooi en ze zijn echt een eyecatcher. Daarnaast is het ontzettend fijn dat ze met Bluetooth werken en daardoor niet letterlijk gekoppeld moeten worden aan het Bluetooth apparaat. Het hoesje is ook erg prettig om ze in op te bergen. Wel vind ik het heel jammer dat mijn oren dus eigenlijk te klein zijn voor dit soort oordopjes, zelfs de kleinste. Ik kan ze wel gebruiken, maar ze zitten wat minder stevig dus dat is jammer. Maar ik ben erg tevreden over het geluid, dus zolang ik stil zit kan ik hier wel optimaal van genieten!

Mocht jij ook graag deze Vasa Blå (t.w.v. €90) willen, dan kun je de kortingscode 'natureofhappiness15' gebruiken voor 15% korting! 


Dit product heb ik ontvangen ter review.

3 comments

 1. Wat een mooie oordopjes, en inderdaad het design is echt heel erg pretty!
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 2. Hele mooie oortjes! Ik heb ze zelf ook, maar vind mijn Samsung oortjes toch iets fijner :)

  ReplyDelete
 3. Ik heb ze vandaag ontvangen. :-) Ik ben ook best bang dat ze niet goed gaan passen, want ik heb eveneens kleine oortjes... We shall see!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD