Social Media

Batiste Tropical & Heavenly Volume


Batiste heeft onlangs twee droogshampoos in een nieuw (zomer)jasje gestoken! Batiste is denk ik wel mijn favoriete merk als het aankomt op droogshampoos, omdat ze gewoon erg goed werken en vaak ook wat meer volume geven aan mijn haar - en dit kan het af en toe wel gebruiken. Ik ontving de Batiste Tropical en Heavenly Volume, dus lees verder als je benieuwd bent!


Zoals ik wel gewend ben van Batiste, zijn de flacons ontzettend kleurrijk en vrolijk. Vooral de fles van de Batiste Tropical vind ik erg leuk, met palmbladen en flamingo's - lekker zomers en dat past nu ook wel bij het lekkere weer! De Batiste Tropical ruikt naar kokos, en de Heavenly Volume ruikt bloemig en zoet. Ik moet toegeven dat qua geur mijn voorkeur uitgaat naar de Heavenly Volume, omdat ik de kokosgeur toch wel vrij aanwezig vind. 


Zoals gewoonlijk zijn het spuitflacons, en daardoor is de droogshampoo ontzettend makkelijk aan te brengen in het haar. Wel geven beide droogshampoos een soort witte waas aan je haar dat ervoor zorgt dat het er niet meer vet uitziet, maar dit vind ik zelf geen probleem omdat het makkelijk uit te borstelen is. Nadat je de droogshampoo in je haar hebt gespoten, masseer je het in je haar en breng je het in model - en that's it!


De Heavenly Volume laat je haar een beetje stug voelen, en persoonlijk vind ik het een beetje naar volumepoeder voelen. Het voelt even gek, maar het brengt heel wat volume in mijn haar waar ik heel blij mee ben! De Tropical droogshampoo doet dit een stuk minder, maar dat was ook wel te verwachten.

Als ik een favoriet moet kiezen, dan is het de Heavenly Volume. De geur vind ik zelf wat lekkerder ruiken, en daarnaast is het altijd prettig om wat meer volume in je haar te hebben. Hoewel ik de geur van Tropical iets minder vind, doet de droogshampoo wel degelijk zijn werk. Mocht je dus van kokosgeuren houden, dan is het zeker een aanrader!

De Batiste Heavenly Volume is te koop voor €5,89, en de Batiste Tropical voor €4,79 bij onder andere Kruidvat en Etos.
Deze producten heb ik ontvangen ter review.

7 comments

 1. Wat heb je een fijne review geschreven! ga zo door :)

  ReplyDelete
 2. Fijne review! Ik ben echt dol op Batiste, super fijne droogshampoos. :)

  ReplyDelete
 3. Wat zien ze er leuk uit! Ik ben heel erg fan van batiste. <3
  Liefs,
  Evelien

  ReplyDelete
 4. Vind batiste al zo fijn, deze geuren lijken me ook lekker!

  ReplyDelete
 5. Ik ben fan, alleen al vanwege het uiterlijk. Ik heb nu al zoveel goede reviews gelezen dat ik ze binnenkort eens ga proberen, ik ben heel benieuwd!

  ReplyDelete
 6. omygod, toen ik las: ''ruikt naar kokos'' dacht ik meteen: JA, die moet ik hebben haha. Maar die andere lijkt me ook erg fijn! Ze zien er ook heel vrolijk uit vind ik! Ik ga ze binnenkort eventjes scoren bij de etos!

  ReplyDelete
 7. Die verpakking is alleen al top! :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD